Τελικά ο Τσίπρας… κοίμισε την Κονιόρδου

14:32 9/3/2018 - Πηγή: Protagon

Δεν είναι η πρώτη υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που αποκοιμιέται στα έδρανα της Βουλής –αξέχαστες είναι οι εικόνες από εκείνες τις μαραθώνιες συνεδριάσεις του καλοκαιριού του 2015 με τα μέλη της κυβέρνησης να έχουν γείρει.

Ομως η εικόνα της παραδομένης στον Μορφέα Λυδίας Κονιόρδου ήρθε να ακυρώσει και ένα από τα υποτίθεται επιτυχημένα «επιχειρήματα» του Αλέξη Τσίπρα, κατά

τη συζήτηση το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για προανακριτική επιτροπή για τους Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη.

Οταν πήρε τον λόγο και υιοθετώντας το γνωστό ρητορικό του ύφος –κάπου ανάμεσα σε καφενείο και φοιτητικό αμφιθέατρο– ο κ. Τσίπρας είπε, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Μας κοιμίσατε επί 45 λεπτά»…

Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε έτσι νέα ήθη στον κοινοβουλευτικό λόγο, προφανώς «απαιτώντας» από τους αντιπάλους του ομιλίες με φωνές και απειλές, ώστε να διατηρείται… ξύπνιο το ακροατήριο.

Ομως μολονότι ο Πρωθυπουργός εγκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι τον κοίμισε με την ομιλία του, ήταν η υπουργός του που κοιμήθηκε την ώρα που ο ίδιος μιλούσε.

Η κυρία Κονιδόρδου φαίνεται ότι παρά τις προσπάθειές της να ακούσει και να χειροκροτήσει τον Πρωθυπουργό, δεν άντεξε και κάποια στιγμή το κανάλι της Βουλής που μετέδιδε την ομιλία του κ. Τσίπρα την έδειξε να έχει γείρει για να πάρει έναν υπνάκο.

Κανονικά δεν είναι να γράφονται τέτοια πράγματα. Αλλά δεν το ξεκινήσαμε εμείς. Ο κ. Τσίπρας το ξεκίνησε…

The post Τελικά ο Τσίπρας… κοίμισε την Κονιόρδου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα