Ο τετραγωνισμός του κύκλου από την πίτσα L’ Artigiano

10:20 2/3/2017 - Πηγή: Protagon

Ξέρετε άλλη, δική μας πίτσα, στην Ελλάδα που να τολμάει να εμφανίζεται σε ιταλικό και μάλιστα ναπολιτάνικο φεστιβάλ; Ε ναι, λοιπόν, υπάρχει και είναι η μοναδική. Η L’ Artigiano πήρε για δεύτερη φορά μέρος στο Napoli Pizza Village 2016, το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο

για 15η συνεχόμενη χρονιά στη γείτονα χώρα.

Και συμμετείχε, μαζί με κορυφαίους εκπροσώπους της Ιταλικής Κουζίνας από όλο τον κόσμο, στο Campionato Mondiale del Pizzaiuolo, τον μεγαλύτερο ιταλικό διαγωνισμό πίτσας που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με στόχο την ανάδειξη του καλύτερου πιτσαδόρου στην Ευρώπη.

Η L’ Artigiano είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα delivery ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα. Άνοιξε πριν από 24 χρόνια στο Βύρωνα και στη συνέχεια επεκτάθηκε φροντίζοντας να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις προτιμήσεις του κοινού της.

Οι λάτρεις των ιταλικών γεύσεων την αγαπούν για την μεγάλη ποικιλία των επιλογών που προσφέρει σε μεγέθη, υλικά και συνταγές και το αποδεικνύουν με τις συστηματικές επισκέψεις τους στα 16 καταστήματα της αλυσίδας στην Αττική και άλλα τρία σε Κόρινθο, Καλαμάτα και Χαλκίδα αντίστοιχα.

Τώρα η L’ Artigiano παρουσιάζει την αγαπημένη αφράτη πίτσα των 20 τεμαχίων και σε 9 κομμάτια. Συγκεκριμένα, οι λάτρεις της πιο αυθεντικής ιταλικής πίτσας της πόλης μπορούν πλέον να επιλέγουν οποιαδήποτε πίτσα επιθυμούν από τον κατάλογο της L’ Artigiano, τετράγωνη και αφράτη κομμένη σε 9 κομμάτια, από 6,83 ευρώ μόλις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της εταιρείας https://www.lartigiano.gr/ και βγείτε χορτασμένοι.

The post Ο τετραγωνισμός του κύκλου από την πίτσα L’ Artigiano appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα