Ο ΟΠΑΠ, το Attica και μια βιτρίνα για «Κάτι Καλύτερο»

Κάτι διαφορετικό θα παρατηρήσουν όσοι περάσουν έξω από το Αttica στην οδό Πανεπιστημίου, στην Αθήνα. Οι βιτρίνες του καταστήματος ντύθηκαν με «Κάτι Καλύτερο». Συγκεκριμένα το σχέδιο στις βιτρίνες του πολυκαταστήματος καλεί επισκέπτες και περαστικούς να συμμετάσχουν στο έργο της ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια

προβολής που ήδη εξελίσσεται . Μας πληροφορεί για τη δυνατότητα που έχουμε να υποστηρίξουμε το πρότζεκτ των νοσοκομείων. Πώς; Απλώς κατεβάζοντας δωρεάν στο κινητό τηλέφωνο ή στο tablet την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» και αρχίζοντας το παιχνίδι.

Στις βιτρίνες του Attica υπάρχει και μία ψηφιακή οθόνη που ενημερώνει τους επισκέπτες, ανά πάσα στιγμή, για το ποσό το οποίο έχει συγκεντρωθεί. Σημειώνεται ότι το ποσό της συνολικής συνεισφοράς του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, με τη βοήθεια όλων, αγγίζει μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια ευρώ!

Στις προθήκες του πολυκαταστήματος υπάρχουν, επίσης, χρήσιμες πληροφορίες για τις δοκιμασίες της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο», όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, καθώς και για το έργο που έχει γίνει ήδη στα δύο νοσοκομεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.katikalytero.gr/

The post Ο ΟΠΑΠ, το Attica και μια βιτρίνα για «Κάτι Καλύτερο» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα