Το έλαιο argan στις υπηρεσίες της ομορφιάς σας


Το έλαιο argan παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό παγκοσμίως εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για τις ευεργετικές του ιδιότητες κυρίως στη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Είναι από τα βασικά συστατικά σε πολλά καλλυντικά καθώς έχει μοναδικά ενυδατικές ιδιότητες, ωστόσο μπορείς ανεξάρτητα να το προσθέσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα για ακόμη καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δες παρακάτω μερικούς τρόπους που το έλαιο argan τίθεται στις υπηρεσίες της ομορφιάς σου!

Για επιπλέον

ενυδάτωση:
Ρίξε μία ή δύο σταγόνες στην ενυδατική σου κρέμα ή στο make-up σου για επιπλέον λάμψη στο πρόσωπό σου.
Για τα χέρια και τα πόδια σου:
Ενόψει χειμώνα, άπλωσέ το στα χέρια ή και τα πόδια σου πριν κοιμηθείς για να αποφύγεις τα "σκασίματα".
Ενυδάτωση:
Άπλωσε το κατευθείαν στο πρόσωπο ή στο σώμα σου σαν ένα φυσικό ενυδατικό προϊόν.
Για πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά:
Βάλε αρκετή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσε τη στα μαλλιά σου, αφήνοντας το όλο το βράδυ. Δρα κατά της ξηρότητας, δεν φριζάρουν και προλαμβάνει την ψαλίδα. Λούσε τα μαλλιά σου το επόμενο πρωί.
Κάνε απολέπιση:
Ρίξε λίγο argan oil σε μία ποσότητα μαύρης ζάχαρης και φτιάξε μόνη σου το ιδανικό scrub προσώπου, σώματος ακόμη και ποδιών.
Χρησιμοποίησέ το στο ξύρισμα:
Άπλωσε το argan oil αμέσως μετά αφού θα ξυρίσεις τα πόδια σου για να απαλύνεις τα κοψίματα και τους ερεθισμούς που έκανες με το ξυραφάκι σου.
Τέλεια χείλη:
Χρησιμοποίησε το argan oil στα χείλη σου. Άπλωσε λίγη ποσότητα και έπειτα σκούπισε αυτό που περισσεύει για να ενυδατώσεις τα ξηρά σκασμένα χείλη σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα