Ο Ελτον Τζον ανακοίνωσε την «τελευταία» περιοδεία του με διάρκεια… τρία χρόνια

Σύμφωνα με τον Guardian, μια τελευταία μεγάλη περιοδεία, διάρκειας 3 ετών θα πραγματοποιήσει ο Ελτον Τζον, μετά μια τεράστια καριέρα περίπου 50 ετών.

Αμέσως μετά, ο διάσημος τραγουδιστής σχεδιάζει να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση των δύο παιδιών του, αλλά και στην παραγωγή της μουσικής. «Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να δημιουργώ έως τον θάνατό μου» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Νέα Υόρκη.

Μετά την απόκτηση παιδιών με τον σύντροφό

του, Ντέιβιντ Φέρνις, οι προτεραιότητες του Ελτον έχουν αλλάξει. «Δεν θέλω να χάσω στιγμή από τη ζωή τους και δεν θέλω να χάσουν στιγμή από εμένα» ανέφερε.

Η περιοδεία του θα ξεκινήσει τοn Σεπτέμβριο του 2018, στην Πενσιλβάνια και θα περιλαμβάνει, μέχρι το 2021, 300 ημερομηνίες.

«Θα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους», υποστήριξε ο Τζον, σημειώνοντας ότι «είναι ένας τρόπος να αποχωρήσω με θόρυβο». Σε κάθε περίπτωση, διέψευσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην υγεία του και ότι εξαιτίας αυτής, εγκαταλείπει τις περιοδείες.

Ο Ελτον Τζον εξήγησε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση το 2015, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη νότια Γαλλία και κατόπιν οργάνωσε αυτήν την περιοδεία τα δύο χρόνια που ακολούθησαν.

The post Ο Ελτον Τζον ανακοίνωσε την «τελευταία» περιοδεία του με διάρκεια… τρία χρόνια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα