Ο 27χρονος Μανώλης Χριστοδουλάκης για γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

Σε μια επιλογή υψηλού συμβολισμού αλλά και με αναγνωρίσιμες τις αναφορές στην κομματική παράδοση ΠΑΣΟΚ, προχωρούν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία εκλήθησαν την Τετάρτη να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας –τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και τις «επιθέσεις» φιλίας από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα

Δημοκρατία– αλλά και να συμφωνήσουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του γραμματέα του νέου φορέα.

Υστερα από πολλές συζητήσεις επελέγη καθώς φαίνεται ο 27χρονος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και επί χρόνια στέλεχος της ΠΑΣΠ. Η επιλογή εμφανής: τόπο στα νιάτα και στη νέα γενιά αλλά πάντα με δεσμούς με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ποιος είναι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Ο κ. Χριστοδουλάκης θα είναι οργανωτικά το Νο2 στο Κίνημα Αλλαγής μετά την επικεφαλής Φώφη Γεννηματά.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε φωτογραφίες του από τα social media

Επιπλέον, όπως ανέφερε tovima.gr, για εκπρόσωπος Τύπου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς προτάθηκε ο Παύλος Χρηστίδης, έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο καθώς θα αναμένεται ιδιαίτερο βάρος στην επικοινωνιακή τακτική.

Τώρα, τι σημαίνει «αναβαθμισμένος ρόλος» σε ένα σχήμα που ήδη έχει ένα πανίσχυρο Πολιτικό Συμβούλιο (Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Παπανδρέου), μια πολυάριθμη και διορισμένη Κεντρική Επιτροπή και έναν γραμματέα, απομένει να αποδειχθεί στην πράξη. Αλλωστε το στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή: Βαβέλ ή πολυφωνία;

Υπό αυτό το πρίσμα, το ρεπορτάζ θέλει να συστήνεται ένα επικοινωνιακό επιτελείο με πολλές αρμοδιότητες και συμμετοχή πολλών στελεχών και από τα άλλα κόμματα που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής – κομβικός ρόλος προτάθηκε και στον Δημήτρη Τσιόδρα του Ποταμιού.

The post Ο 27χρονος Μανώλης Χριστοδουλάκης για γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα