ΝΔ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση μπροστά στο συλλαλητήριο ούτε καν αποδοκιμάζει τους Ρουβίκωνες

14:19 1/2/2018 - Πηγή: Protagon

Για πανικόβλητη κυβέρνηση έναντι της λαϊκής κινητοποίησης για το όνομα της Μακεδονίας, που δεν τολμά ούτε καν να αποδοκιμάσει τους «πάσης φύσεως Ρουβίκωνες», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τους κυβερνητικούς υπεθύνους να διαφυλάξουν το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

«Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η

κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη ακόμη και απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ενωμένοι για την Πατρίδα μας.

Μόνον έτσι εξηγείται η άρνησή της να αποδοκιμάσει τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, που εκτοξεύουν απειλές διαφωνώντας με το συλλαλητήριο της Αθήνας», τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς που καταλήγει:

«Aς της υπενθυμίσουμε, λοιπόν, το αυτονόητο: Μαζικές εκδηλώσεις πολιτών κανείς δεν μπορεί να τις διαβάλει, όσο και να το επιθυμεί και η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη να διαφυλάξει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ό,τι επιθυμούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας».

The post ΝΔ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση μπροστά στο συλλαλητήριο ούτε καν αποδοκιμάζει τους Ρουβίκωνες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα