Μουζάλας: «Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Στους επικριτές του για όσα (δεν) έχει κάνει στο προσφυγικό, απαντά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, καταγγέλλοντας και εσωκομματικά χτυπήματα.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι», αναφέρει σε δηλώσεις του στον Real FM και ρίχνει το γάντι λέγοντας : «Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική,

να λέγεται ξεκάθαρα».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Μουζάλας δηλώνει «ευλογημένος» που βρίσκεται στην πρώτην γραμμή αντιμετώπισης του προβλήματος αυτή την χρονική περίοδο! «Εχουμε κάνει καλά πράγματα», λέει και συνιστά υπομονή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για τη βελτίωση της κατάστασης στη Μόρια. Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και ότι ο ίδιος (όπως και η κυβέρνηση) δεν είναι ταχυδακτυλουργός.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις και την κριτική με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος, ο υπουργός απαντά ότι η ευθύνη ανήκει στους δημάρχους των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου

«Οι δήμαρχοι λανσάρουν ένα ψέμα, ότι εάν αδειάσουν τώρα τα νησιά, τελείωσε το μεταναστευτικό», παρατήρησε χαρακτηριστικά. Ελπίζω να μην εύχονται να υπάρξουν θύματα, πρόσθεσε, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της κοινότητας Μόριας ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα σε συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και προσφύγων.

The post Μουζάλας: «Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα