"Το γόητρο είναι μεγαλύτερο από τους βαθμούς"

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ και όχι μόνο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Το γόητρο είναι μεγαλύτερο από τους βαθμούς. Τα παιγνίδια μας είναι 50-50 που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκ των προτέρων δεν μπορείς να προβλέψεις το νικητή. Η προσέγγιση μας παραμένει η ίδια. Όλα τα ματς δίνουν τρεις βαθμούς. Ελπίζουμε να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο μέχρι την Τετάρτη».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Από

την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους παίκτες που προλαβαίνουν».


Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Πάει παρα πολύ καλά. Θεωρώ θα έχουμε την μεγαλύτερη προσέλευση σε εντός έδρας παιγνίδι την φετινή περίοδο».

Αν ανησυχούν ότι θα επηρεάσει αρνητικά η διακοπή: «Θεωρώ πως όχι. Σίγουρα έχει και τα θετικά καθώς ακολουθεί δύσκολος μήνας. Αλλά δεν μπορείς να γνωρίζεις αν αυτές οι πέντε μέρες ήταν αρκετές για να ξεκουραστούν οι παίκτες ή για να αποσυντονιστούν».

Για τον δύσκολο μήνα που έρχεται: «Εμείς βλέπουμε το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και το πώς παίρνουμε τους βαθμούς ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Τώρα έχουμε απέναντι μας την ΑΕΛ».

Για την ενίσχυση: «Δεν αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να πάρουμε παίκτη στον κατάλογο Β αλλά επί της παρούσης δεν υπάρχει τίποτα».

Αν θα αποκτηθούν τα δικαιώματα των Γιακολις και Αλεφ: «Είναι θέματα που δεν θέλουμε να σχολιάζουμε. Το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ότι ο Απόλλωνας έχει μεγάλο δείγμα για το πώς λειτουργεί σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για τον απολογισμό του 2017: «Κρατάμε την ανάδειξη του Σωφρόνη Αυγουστή που μας οδηγεί με μαεστρία. Είναι το κύπελλο, το σούπερ καπ, το γιουρόπα λιγκ αλλά και η εικόνα μας σε όλο το 2017 από την στιγμή που ανέλαβε ο κ. Αυγουστή».

Για την επιστολή του πρόεδρου της ΑΕΛ: «Ο πρόεδρος μας απουσιάζει στο εξωτερικό, δεν μίλησα μαζί του. Είναι θέμα που θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο. Εκτός από το αγωνιστικό μέρος δεν έχουμε τίποτα άλλο στην σκέψη μας αυτή την στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα