Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ που πάει για «μάχη» στη Ρωσία

22:24 8/8/2018 - Πηγή: Protagon

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας σε ένα ματς που τα είχε όλα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου πηγαίνουν τώρα στη Ρωσία για μία δύσκολη ρεβάνς. Η πρόκριση όμως είναι… στα πόδια τους.

Οταν η ελληνική ομάδα έμεινε πίσω με δύο γκολ στο 17ο λεπτό, οι περισσότεροι στην Τούμπα ίσως πίστεψαν ότι το «χρυσό» εισιτήριο για μία θέση στο Champions League,

απομακρυνόταν επικίνδυνα. Οι Ρώσοι της Σπαρτάκ Μόσχας μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και πέτυχαν δύο γκολ με τον Ποπόφ στο 70 και τον Πρόμες στο 17ο λεπτό. Ο Δικέφαλος του Βορρά όμως δεν τα παράτησε.

Ο Πέλκας με φόντο τους φίλους του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε 3 γκολ μέσα σε μόλις 15 λεπτά και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 3-2. Ο Πρίγιοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29′, ο Λιμνιός με κοντινό πλασέ στο 37′ και ο Πέλκας στο 44′ ολοκλήρωσαν μία επική ανατροπή για την ελληνική ομάδα.

Πρίγιοβιτς και Λουτσέσκου αλληλοσυγχαίρονται

Και ενώ το πρώτο ημίχρονο είχε 5 γκολ, στο δεύτερο οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν στην τακτική και προτίμησαν να… φυλάξουν τα νώτα τους παρά να κινδυνεύσουν.

Ο Πρόμες της Σπαρτάκ έχασε πέναλτι στο 71ο λεπτό και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Μόσχα την ερχόμενη Τρίτη όπου θα κριθεί η πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

The post Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ που πάει για «μάχη» στη Ρωσία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα