«Λουκούμι» οι μπάμιες!

Μερικές φορές τα λόγια στερεύουν στο μυαλό μου, δεν νιώθω πως έχω να πω κάτι χρήσιμο ή ενδιαφέρον με αποτέλεσμα αυτό να στέκεται εμπόδιο στο να αναρτήσω μια συνταγή που έχω φτιάξει και ανυπομονώ να την μοιραστώ μαζί σου. Γιατί έχω συνηθίσει η συνταγή να συνοδεύεται πάντα με λίγα λόγια και σκέψεις μου, μοίρασμα της καθημερινότητάς μου στο βαθμό που εγώ επιλέγω και εξωτερίκευση της όρεξης που έχω ή που δεν έχω κάποιες φορές. Λες κι εσύ που θέλεις να φτιάξεις τις μπάμιες ενδιαφέρεσαι να μάθεις πως πέρασα εγώ τη μέρα μου χθες ή τι μου συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Πφφφ… Χρυσαυγή ξεκόλλα!

Το

θέμα όμως είναι πως το μπλόγκ αυτό είναι ένας απόλυτα ζωντανός οργανισμός που βασίζεται στην ειλικρινή (από τη μεριά μου τουλάχιστον) σχέση που έχουμε αναπτύξει τόσα χρόνια και δεν μου πάει η καρδιά να σου δώσω μια ξερή συνταγή έτσι, χωρίς να τα πούμε και λιγάκι. Αλλά όχι σήμερα! Δεν είναι μια από αυτές τις μέρες. Σήμερα θα σου πω απλά καληνύχτα!

Εύχομαι μόνο να φτιάξεις τις μπάμιες γιατί πραγματικά είναι λουκούμι και θα με θυμηθείς! Τις μαγειρεύω πάντα στο φούρνο γιατί έτσι ξεροψήνονται και μένουν ατόφιες χωρίς να ανακατεύονται στην κατσαρόλα και να λιώνουν. Αναρώτιέμαι αν υπάρχει τίποτα χειρότερο να φας απ΄τη λιωμένη μπάμια… Αν βέβαια είσαι απ΄αυτούς που δεν τις τρώνε χωρίς κοτόπουλο, υπάρχει και για σένα συνταγή από παλία. Να, εδώ!

Δείτε τη συνταγή εδώ

The post «Λουκούμι» οι μπάμιες! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα