Κόπηκε το «Game of love» στην Κύπρο – στην Ελλάδα;

Κάτι η χαμηλή τηλεθέαση, κάτι η εισαγγελική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για το περιεχόμενο των εκπομπών, το αποτέλεσμα ήταν ο ΑΝΤ1 Κύπρου να αφαιρέσει από το πρόγραμμά του το πολυσυζητημένο ριάλιτι «Game of love», με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.

Οπως αναφέρει το politis.com.cy, το κυπριακό δίκτυο, αδελφό του ΑΝΤ1, βλέποντας τις αντιδράσεις του κοινού για το περιεχόμενο των επεισοδίων

αποφάσισε να βγάλει από το πρόγραμμα το ριάλιτι.

Το σχετικό δημοσίευμα του «Πολίτη» αναφέρει ότι οι αρχικές σκέψεις των υπευθύνων του καναλιού ήταν η μετακίνηση του «Game of love» στη μεταμεσονύχτια ζώνη, αλλά τελικά αποφασίστηκε το πρωί της Παρασκευής η άμεση διακοπή του. Την εξέλιξη επιβεβαιώνει και το αλλαγμένο πρόγραμμα, καθώς στη θέση του «Game of love» θα προβληθεί σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Celebrity game night».

Την Τετάρτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητεί ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και κατά των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την ευθύνη επίβλεψης των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Λίγο νωρίτερα το ΕΣΡ είχε καλέσει σε ακρόαση τον ΑΝΤ1 σχετικά με την αμφιλεγόμενη εκπομπή, έπειτα από σωρεία καταγγελιών. Η εισαγγελική έρευνα έχει στόχο να εξακριβωθεί αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Παρατηρητές εκτιμούν ότι η εξέλιξη στον ΑΝΤ1 Κύπρου ενδέχεται να αποτελεί πρόκριμα ανάλογων εξελίξεων και στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, αν και οι τηλεθεάσεις του ριάλιτι είναι αρκετά ικανοποιητές με δεδομένο τις αναιμικές επιδόσεις που είχαν οι άλλες παραγωγές του καναλιού εφέτος.

The post Κόπηκε το «Game of love» στην Κύπρο – στην Ελλάδα; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα