Κατσίκης – Λαζαρίδης τσακώθηκαν on air: «Γιατί είπες ψέματα στον Καμμένο;» [βίντεο]

Επεισοδιακή ήταν η τηλεοπτική συνάντηση του ανεξαρτητοποιηθέντος βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη με τον τέως συνάδελφό του στους ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη.

Ο κ. Κατσίκης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την ώρα που κάποιοι άγνωστοι επιχειρούσαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Ο Γιώργος Λαζαρίδης ένιωσε ότι έπρεπε να παρέμβει στην εκπομπή μετά από όσα είχαν ειπωθεί σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή του και τότε ήταν που άναψε η κουβέντα.

Ο κ. Λαζαρίδης απέρριψε με κατηγορηματικό τρόπο τις κατηγορίες περί εξαγοράς του, λέγοντας

: «Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια περί εξαγοράς μου. Πάντα ήμουν άνθρωπος του μέτρου και τηρούσα τους κανόνες της δεοντολογίας, ποτέ δεν προσέβαλα κανέναν, δεν θα πέσω στο επίπεδο των ανθρώπων που λένε αυτές τις κουβέντες».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Κώστας Κατσίκης τον κάλεσε να πει τι διημείφθη κατά τη συνάντησή του με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο τη νύχτα πριν από την απόφαση ανεξαρτοποίησής του, παρουσία μάλιστα όπως υποστήριξε, της Έλενας Κουντουρά και της Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά.

«Είδες τον Πάνο Καμμένο. Και υποσχέθηκες ότι δεν θα φύγεις, παρουσία δυο υπουργών, γιατί είπες ψέματα;» τον ρώτησε σε αυστηρό τόνο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Εγώ στο επίπεδο του κ. Κατσίκη, δεν θα πέσω» απάντησε ο Γιώργος Λαζαρίδης.

«Δεν θα ανέβεις εννοείς, όχι δεν θα πέσεις», παρενέβη εκ νέου ο κ. Κατσίκης, με τον ανεξάρτητο πια βουλευτή να του λέει πώς δεν δικαιούται να ομιλεί αφού δεν ήταν παρών στη επίμαχη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο (δείτε τον έντονο διάλογο που είχαν στο παρακάτω βίντεο).

Στο ερώτημα Κατσίκη αν θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, ο Γιώργος Λαζαρίδης αρκέστηκε να πει : «θα κάνω ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα και τους κανονισμούς της Βουλής και αν θέλετε να σας δείξω τα μηνύματα του κόσμου που απαιτεί να παραμείνω στη Βουλή. Αυτή τη θέση μου την παρέδωσε ο λαός και δεν την παραδίδω σε κανένα».

The post Κατσίκης – Λαζαρίδης τσακώθηκαν on air: «Γιατί είπες ψέματα στον Καμμένο;» [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα