Με Μπομπ Μάρλεϊ η απάντηση Θεοδωράκη περί εφεδρειών του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Σταύρος Θεοδωράκης έβαλε τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τους βουλευτές του Ποταμιού να λειτουργούν ως «χρυσές» εφεδρείες της κλυδωνιζόμενης από τις τελευταίες αποχωρήσεις, κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Ας σταματήσουν κάποιοι την παραπληροφόρηση. Καταντάει εμμονή. Οι βουλευτές μας λένε ότι δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση και αυτοί επιμένουν ότι η δεξαμενή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φτάνει μέχρι το Ποτάμι! Ο δικός μας δρόμος [όμως]είναι άλλος», ξεκαθαρίζει o επικεφαλής του Ποταμιού, συνοδεύοντας

την απάντησή του με τους στίχους του Μπομπ Μάρλεϊ «Get up, stand up, don’t give up the fight».

Ας σταματήσουν κάποιοι την παραπληροφόρηση. Καταντάει εμμονή. Οι βουλευτές μας λένε ότι δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση & αυτοί επιμένουν ότι η δεξαμενή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φτάνει μέχρι το Ποτάμι! Ο δικός μας δρόμος είναι άλλος. "Get up, stand up, don't give up the fight" – Bob Marley.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) June 27, 2018

H ανάρτηση Θεοδωράκη έρχεται λίγες ώρες μετά τις διαρροές από φιλοκυβερνητικά χείλη περί τρίτης ανεξαρτητοποίησης βουλευτή της συμπολίτευσης (μετά τις αποχωρήσεις Γ. Λαζαρίδη και Δ. Καμμένου) μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά και επαρκούς κοινοβουλευτικού αποθέματος που διασφαλίζει τη κυβερνητική σταθερότητα (σ.σ. κατά πληροφορίες πρόκειται για έξι βουλευτές που περιμένουν απλώς ένα νεύμα του Αλέξη Τσίπρα για να ενταχθούν στην κυβέρνηση).

Στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ εν τω μεταξύ όλοι κοιτούν, πίσω από τον ώμο τους προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανούς νέους «αποστάτες». Εξ ου και οι διαρροές από φιλοκυβερνητικά μέσα περί επίκειμενης αποχώρησης ενός ή δύο ακόμη βουλευτών των ΑΝΕΛ, με πρώτον υποψήφιο τον υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη και «τρελό αουτσάιντερ» τον Τέρενς Κουίκ που εκφράστηκε με καλά λόγια για τη συμφωνία των Πρεσπών παρά την εκπεφρασμένη θέση του κόμματός του ότι δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

Την ίδια ώρα από το Μαξίμου διαμηνύεται ότι «όχι μόνο δεν υπάρχει κίνδυνος να μειωθούν οι 152, αλλά δεν θα μας εκπλήξει σε λίγο διάστημα να έχουμε 160». Ανάμεσα στα ονόματα που κάνουν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, είναι αυτά του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη, αλλά και του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος πάντως έχει ήδη διευκρινίσει πως αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το Ποτάμι, δεν θα πάει σε άλλο κόμμα, αλλά θα παραδώσει την έδρα του.

The post Με Μπομπ Μάρλεϊ η απάντηση Θεοδωράκη περί εφεδρειών του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα