Καμίνης: «Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο»

«Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο. Και πολιτική δεν είναι οι τακτικισμοί ή οι ατάκες εντυπωσιασμού στη Βουλή, αλλά ένα τεκμηριωμένο και πειστικό πρόγραμμα για τη χώρα. Κι αυτό η Δημοκρατική Παράταξη το έχει και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν». Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιώργου Καμίνη, δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για τον υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς, κατά την περιοδεία του στην Κρήτη.

«H πιστοποίηση των ελληνικών προϊόντων

είναι σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα. Η αξιοποίηση των νέων καινοτόμων τεχνολογιών κλειδί για να δημιουργήσουμε νέα ανταγωνιστικά προϊόντα. Οι παραγωγοί της Κρήτης με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν το δρόμο, αναδεικνύοντας την κρητική διατροφή σε παγκόσμια τάση», τόνισε εξάλλου σε ομιλία του στον Πλατανιά Χανίων.

Ο Γιώργος Καμίνης έδωσε συνέντευξη στο Κρήτη ΤV

Σε άλλη του παρουσία στο νησί, σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV και σχετικά με την εμπλοκή στις εκλογικές διαδικασίες που έχει διαπιστώσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου, ο κ. Καμίνης τόνισε:

«Πρέπει γρήγορα να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά για να μην απογοητεύσουμε τους πολίτες. Πρέπει να προχωρήσουμε όχι μόνο για το αύριο που είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αλλά για το μεθαύριο, που είναι το μέλλον της χώρας».

Ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Πείτε χαιρετίσματα σε εκείνους που ελπίζουν σε αποτυχία του εγχειρήματος, ότι εμείς θα πάμε όλοι μαζί» τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη για να συμπληρώσει: «Τις μεγάλες αλλαγές και τομές σε αυτή τη χώρα, η δημοκρατική παράταξη τις έκανε».

Ο κ. Καμίνης επιμένει εξάλλου ότι «οι διαδικασίες εκλογής ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα πρέπει να προχωρήσουν».

«Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω οποτεδήποτε χρειασθεί σε συζήτηση οποιασδήποτε σύνθεσης υποψηφίων ή και πολιτικών κομμάτων και κινήσεων πολιτών, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα εκκρεμή διαδικαστικά θέματα των εκλογών και ιδιαιτέρως για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία. Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι υψηλές και η ευθύνη μας μεγάλη» τόνισε σε δήλωσή του.

The post Καμίνης: «Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα