Και φέτος, ο πασχαλινός προορισμός είναι τα Public

Πάσχα παραδοσιακό δεν είναι μόνο τα 12 Ευαγγέλια, ο Επιτάφιος Θρήνος της Μεγάλης Παρασκευής ή η μαγειρίτσα της Ανάστασης (για να μιλήσουμε για τα πιο κλισέ). Είναι και οι θρησκευτικές ταινίες του Μεγαλοβδόμαδου, είναι και τα δώρα του κάθε original νονού προς το βαφτιστήρι του.

Με τον χρόνο όμως περιορισμένο, παρότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά περισσότερες ώρες, ο κάθε νονός δεν είναι εύκολο να βρει αυτό που θέλει στην τιμή που του επιτρέπει η τσέπη του.

Τα πολυκαταστήματα Public

πάντως δηλώνουν έτοιμα ώστε να εξυπηρετήσουν τους αγχωμένους νονούς προκειμένου να βρουν τα δώρα που θέλουν, στον χρόνο που θέλουν και, το κυριότερο, στην τιμή που τα θέλουν. Επιπλέον, τα Public έχουν ετοιμάσει και ειδικό τμήμα στο σάιτ τους, το http://www.public.gr/cat/dora/pasxalina/, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει και όσους δεν έχουν τον χρόνο να επισκεφθούν ένα από τα 54 καταστήματα του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξίζει πάντως ο κάθε νονός ή νονά να κάνει μια βόλτα από ένα κατάστημα μαζί με το βαφτιστήρι του για να πάρουν μια γεύση από την πληθώρα επιλογών: όχι μόνο λαμπάδες και σοκολατένια αβγά, όχι μόνο κονσόλες και games, επιτραπέζια και παιχνίδια γνώσης αλλά και gadgets, drones, φωτογραφικές μηχανές και τόσα άλλα, που αποκλείεται να αφήσουν ασυγκίνητο κάθε μικρό (ή μεγάλο) πιτσιρίκι…

Επιπλέον, με κάθε πασχαλινή αγορά παιχνιδιών 30€ και άνω, ο κάθε πελάτης κερδίζει μια έκπτωση 30% για τις επόμενες αγορές του σε παιδικά παιχνίδια*.

*Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει το διάστημα 18/04/2017 έως και 30/04/2017, με αγορές παιχνιδιών 30€ και άνω, σε όλα τα καταστήματα Public και στο public.gr
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

The post Και φέτος, ο πασχαλινός προορισμός είναι τα Public appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα