Ιάπωνας νομπελίστας βρέθηκε να περιπλανάται κοντά στο πτώμα της γυναίκας του

Μία παράξενη ιστορία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις ΗΠΑ. O διάσημος ιάπωνας επιστήμονας, Εϊ-ίτσι Νεγκίσι, βρέθηκε να περιπλανιέται στις πέντε τα ξημερώματα της Τρίτης στην επαρχία του Βόρειου Ιλινόι στις ΗΠΑ. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το πτώμα της γυναίκας του, Σουμίρε Νεγκίσι, περίπου εννέα ώρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στην Πολιτεία της Ιντιάνα και απέχει σχεδόν 200 μίλια από το σημείο όπου βρέθηκε

ο επιστήμονας που είχε βραβευτεί με το Νομπέλ Χημείας το 2010.

Δεξιά ο Νεγκίσι με την γυναίκα του, Σουμίρε, το 2010 στα παρασκήνια της βράβευσής του με το Νομπέλ Χημείας

Οι αξιωματούχοι από το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ογκλ, αναφέρουν ότι ο 82χρονος Νεγκίσι διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο αφού εντοπίστηκε κοντά στο Ρόκφορντ του Ιλινόι. Το Ρόκφορντ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μιλίων δυτικά του Σικάγου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συνέχεια το αυτοκίνητο του ζεύγους και το πτώμα της συζύγου του, Σουμίρε Νεγκίσι, στη γειτονική περιοχή Όρκαρντ Χιλς Λάντφιλ.

Η νεκροψία και η νεκροτομή στη σορό της Σουμίρε Νεγκίσι αναμένεται να δώσει σημαντικές απαντήσεις στις Αρχές που όμως αφήνουν να διαρρεύσει ότι ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος.

Η εξαφάνιση του ζεύγους δηλώθηκε στην αστυνομία της Πολιτείας της Ιντιάνα περίπου στις 8 μ.μ. της Δευτέρας. Τελευταία φορά τους είχαν δει στο σπίτι τους, στο Γουέστ Λαφαγιέτ, κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Περντιού, όπου ο διάσημος επιστήμονας διδάσκει Χημεία.

The post Ιάπωνας νομπελίστας βρέθηκε να περιπλανάται κοντά στο πτώμα της γυναίκας του appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα