UEFA: Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ

Κι όμως, προς απογοήτευση του (πρώην διαιτητή και νυν τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ) Λούμπος Μίχελ και των φίλων του «Δικεφάλου», το «χρυσό» γκολ του Βαρέλα που τελικά ακυρώθηκε, ήταν όντως oφσάιντ. Toυλάχιστον σύμφωνα με την άποψη αξιωματούχων της UEFA που εξέτασαν το βίντεο της φάσης και απεφάνθησαν σχετικά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ το πρωί της Πέμπτης, αξιωματούχοι της

ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είδαν το βίντεο με τη φάση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ και εκτίμησή τους είναι ότι σωστά δεν μέτρησε καθώς, κατά τη γνώμη τους, υπάρχει οφσάιντ διότι ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.

Η UEFA δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, ούτε προτίθεται να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, επιβεβαιώνεται ωστόσο η εξέταση του βίντεο της επίμαχης φάσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι τηλεσχολιαστές των επίμαχων φάσεων, Περικλής Βασιλάκης και Παναγιώτης Βαρούχας (αμφότεροι καθηγητές διαιτησίας) είχαν διατυπώσει διαμετρικά αντίθετες γνώμες για την εγκυρότητα ή μη του γκολ, με τον μεν πρώτο να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οφσάιντ και τον δεύτερο να υποστηρίζει ότι το τέρμα θα έπρεπε να είχε μετρήσει κανονικά.

Εντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο άκουσμα της είδησης που μεταδόθηκε από τη συχνότητα του αθλητικού σταθμού της δημόσιας ραδιοφωνίας.

Στη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για «στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου», που όπως τονίζουν «όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης».

«Ο καθένας μας», λένε, «μπορεί να χρησιμοποιήσει ‘φίλους’ για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς». «Σιγά μην είπε η UEFA και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ…», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του ΠΑΟΚ και ουδείς σημείωναν με νόημα «θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ», αλλοιώνοντας την πραγματικότητα (ότι δηλ. πρόκειται για πεντακάθαρο γκολ).

Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

The post UEFA: Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα