Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ντοκιμαντέρ με την Αντζελίνα Τζολί

Φορώντας εμπριμέ φόρεμα και χωρίς καπέλο, η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας χαίρεται τον ήλιο. Ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία της στη φύση: λίγο προτού συμπληρώσει τα 92 της χρόνια περπατά στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μαζί με έναν παλιό της γνώριμο, τον συγγραφέα Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Queen’s Green Planet», που θα προβληθεί στις 16 Απριλίου στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, φιλοξενείται η συνέντευξή

της στην οποία μιλά για τα αγαπημένα της σκυλιά το τσάι, τα δέντρα.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει ένα τρέιλερ από το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ όπου θα εμφανιστούν διάφοροι καλεσμένοι, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Οι τηλεθεατές, παρακολουθώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δουν την Τζολί με τα έξι παιδιά της σε ένα ταξίδι τους στη Ναμίμπια κατά τη διάρκεια του οποίου γίνεται μνεία για το «Queen’s Canopy», το πρόγραμμα δράσης της βασίλισσας ώστε και οι 53 χώρες της Κοινοπολιτείας να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπέρ της προστασίας του πλανήτη.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο η ηθοποιός και ακτιβίστρια χαρακτηρίζει τη βασίλισσα «αξιαγάπητη κυρία».

Η συνέντευξη της βασίλισσας μαγνητοσκοπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για το ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζεται μια… χαλαρή Ελισάβετ, που αστειεύεται, ανησυχεί για την περιβαλλοντική καταστροφή και μιλά ακόμη και για τον θάνατό της.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στο αν θα υπάρχουν πολλά δέντρα στον κήπο του Μπάκιγχαμ σε 50 χρόνια είπε χαμογελώντας: «Ισως, ναι. Αλλά, εγώ δεν θα είμαι εδώ».

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από τον περίπατο της βασίλισσας, εκφράζει την ανησυχία της για τον θόρυβο ενός ελικοπτέρου.

«Γιατί πάντα θέλουν να γυρνούν γύρω γύρω, όταν θέλεις να μιλήσεις;», ρωτά η Ελισάβετ Β’.

«Ακούγεται σαν τον πρόεδρο Τραμπ ή τον πρόεδρο Ομπάμα», τόνισε, αναφερόμενη στο αεροσκάφος που χρησιμοποιούν οι αμερικανοί πρόεδροι, όταν την επισκέπτονται.

Ο Σερ Ατένμπορο δημιουργεί τηλεοπτικά προγράμματα με θέμα τη φύση από τη δεκαετία του ’50 και συνεχίζει να προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές, λαμβάνοντας βασιλικές τιμές.

The post Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ντοκιμαντέρ με την Αντζελίνα Τζολί appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα