Η Πορτογαλία γλίτωσε το κάζο από το Ιράν (1-1)

Μέχρι το 89′ η Πορτογαλία κέρδιζε με 1-0 το Ιράν, στο 90’+3′ δόθηκε πέναλτι στο Ιράν (μέσω VAR) και ο Ανσαριφάρντ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Ιρανοί ήθελαν ένα ακόμη γκολ για να αφήσουν έξω τους Πορτογάλους και στο 90’+4′ ο Γκόντος είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ στέλνοντας όμως τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων…

#POR #POR #POR

Congratulations, @selecaoportugal! #WorldCup pic.twitter.com/ISSl0aRotc

FIFA

World Cup (@FIFAWorldCup) June 25, 2018

Η Πορτογαλία, λοιπόν, βρέθηκε ενώπιον ακόμη και αποκλεισμού, αλλά τελικά ο βαθμός της ισοπαλίας αποδείχθηκε «χρυσός», με τους Ίβηρες να παίρνουν την πρόκριση στους «16» ως δεύτεροι του Β’ ομίλου, που τους στέλνει πάνω στην Ουρουγουάη (1η Α’ ομίλου).

Πιο αναλυτικά, στην αναμέτρηση της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Σάρανσκ, ο Κουαρέσμα άνοιξε για την Πορτογαλία το σκορ στο 45΄ και έγινε ο γηραιότερος παίκτης που βρίσκει δίχτυα στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο (34χρ, 272 ημερών), παίρνοντας το… χρίσμα από τον Γιάχια Γκολμοχαμαντί, όταν είχε σκοράρει για το Ιράν απέναντι στο Μεξικό το 2006 (35χρ,, 84 ημερών).

Ωστόσο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ ο Ταρεμί αστόχησε στο επόμενο λεπτό για το γκολ που θα έστελνε το Ιράν στους «16».

BREAKING: Cristiano Ronaldo Becomes First #POR Player In History To Miss A Penalty At The #WorldCup. #WorldCup #WorldCup2018 #IRNPOR #Portugal #FifaWorldCup2018 pic.twitter.com/d0HcgTZoZZ

— Sir Ravindra Jadeja (@SirJadejaaaa) June 25, 2018

Να σημειωθεί ότι στο 53΄ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αστοχήσει σε πέναλτι για την Πορτογαλία.

The post Η Πορτογαλία γλίτωσε το κάζο από το Ιράν (1-1) appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα