Γιατί δεν θα ανοίξει το πρώτο πορνείο με ρομπότ στo Τέξας;

Η πόλη Χιούστον στο Τέξας των ΗΠΑ προοριζόταν να γίνει η πόλη ν οποία θα άνοιγε το πρώτο πορνείο με ρομπότ. Οπως αναφέρει όμως δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, οι αστυνομικές αρχές της πόλης ανακοίνωσαν προσωρινή ανάκληση των πολυαναμενόμενων εγκαινίων, καθώς η καναδική εταιρεία «Kinky S Dolls» δεν είχε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δεν βοήθησαν ωστόσο, ούτε οι έντονες αντιδράσεις εις βάρος του «πλαστικού σεξ».

(Kinky S Dolls / Facebook)

Η συγκεκριμένη εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα στο Facebook ότι σκόπευε να ανοίξει ένα πορνείο με κούκλες-σεξουαλικά βοηθήματα στο Χιούστον. Επρόκειτο να είναι το δεύτερο κατά σειρά, ύστερα από εκείνο που βρίσκεται στο Τορόντο.

Οπως διαφημίζονται μέσω social media, αυτές οι κούκλες έχουν ανθρώπινη μορφή και είναι διαθέσιμες είτε για να τις αγοράσεις, είτε για να τις νοικιάσεις και «μπορούν να μιλήσουν»!

(Kinky S Dolls / Facebook)

Η εφημερίδα Houston Chronicle γράφει σχετικά: «Οι κούκλες είναι φτιαγμένες από συνθετικό υλικό και έχουν ιδιαιτέρως ευλύγιστο σκελετό». Η τοπική κοινωνία δεν ενθουσιάστηκε με το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Οπως δήλωσε ο δήμαρχος του Χιούστον Σιλβέστερ Τέρνερ, «χωρίς να θέλω να αποτελέσω την αστυνομία της ηθικής, τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν είναι κάτι που επιθυμούμε στην πόλη μας».

(Kinky S Dolls / Facebook)

Για την απόρριψη των πλαστικών κοριτσιών επιστρατεύτηκε και μία μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία τάσσεται κατά του τράφικινγκ στο Χιούστον, και οργάνωσε μία ιντερνετική διαμαρτυρία ώστε να μην ανοίξει ποτέ ένα τέτοιο πορνείο στην πόλη. Περίπου 12.000 άτομα υπέγραψαν κατά του οίκου ανοχής με τις ψεύτικες, ευλύγιστες, εξωπραγματικές γυναίκες.

The post Γιατί δεν θα ανοίξει το πρώτο πορνείο με ρομπότ στo Τέξας; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα