Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή»

Σε πολυμέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα (υποθέσεις Καμμένου και Κουρουμπλή, επενδύσεις) προχώρησε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας

έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή… Γιατί χωρίς τον συγκυβερνήτη του δεν υπάρχει στην εξουσία» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Γεννηματά και γι’ αυτό, πρόσθεσε η ίδια, κατέβαλαν τόσο μεγάλη προσπάθεια να καλύψουν τον Πάνο Καμμένο.

Η κυρία Γεννηματά τόνισε επίσης ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχε διώξει ο Πρωθυπουργός.

Ως προς τις επενδύσεις η κυρία Γεννηματά στάθηκε στην παρουσία του Νίκου Καρανίκα στο πρωθυπουργικό επιτελείο με επίκεντρο την περιβόητη πλέον φράση του για την ElDorado Gold. «Περιμένετε εσείς να δούμε καμιά επένδυση στην Ελλάδα όταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού λέει στα τσακίδια;» ανέφερε για τον κ. Καρανίκα η κυρία Γεννηματά για να προσθέσει: «Αν δεν ταίριαζε με την φιλοσοφία του θα τον είχε διώξει».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, η πολιτική του κ Τσίπρα είναι ότι διώχνει κάθε επένδυση που πάει να γίνει στον τόπο, διερωτώμενη πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς επενδύσεις.

Για το νέο Κεντροαριστερό φορέα εξήγησε ότι «κρατάμε τα θετικά της μέχρι τώρα διαδρομής και πάμε μπροστά».

«Εχουμε μια αγκαλιά και ένα χέρι απλωμένο, αλλά όχι γι’ αυτούς που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε.

The post Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα