Φρενίτιδα για το τζακ ποτ στο Τζόκερ

Συμμετοχή άνευ προηγουμένου στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ενόψει της κλήρωσης του Τζόκερ την Κυριακή καθώς το τζάκ ποτ στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι στήλες συμπληρώνονται η μια μετά την άλλη σε όλη τη χώρα πριν από την κλήρωση της Πέμπτης και, όπως είναι φυσικό, τα ταξίματα πέφτουν βροχή!

Την Πέμπτη τα πρακτορεία του Οργανισμού γέμισαν από κόσμο που έσπευσε να συμπληρώσει 6 εκατομμύρια στήλες, ένας αριθμός-ρεκόρ για

τα δεδομένα της κλήρωσης.

Μόλις 4 τυχερά δελτία την Πέμπτη ήταν αυτά που έφτασαν μια ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο, καθώς μάντεψαν σωστά το πεντάρι, αλλά όχι και τον μαγικό αριθμό τζόκερ. Ετσι περιορίστηκαν στο ποσό των 66.420,31 ευρώ ανά δελτίο.

Από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ έχει μοιράσει 83 εκατομμύρια ευρώ και έχει αναδείξει 17 εκατομμυριούχους στην πρώτη κατηγορία.

Ευκαιρία, λοιπόν, για ταξίματα σε φίλους και γνωστούς, μέχρι –πού ξέρει κανείς;- κάποια στιγμή κάθε Τάχτης μπορεί να πιάσει το Τζόκερ και να ξεκινήσει να μοιράζει τα δώρα που υποσχέθηκε.

Ο «Τάχτης» είναι το νέο διαφημιστικό concept του ΟΠΑΠ, ο νέος κωμικός ήρωας του Τζόκερ που βασίζεται στη συνήθεια που έχουμε σχεδόν όλοι να μοιράζουμε υποσχέσεις που θα κρατήσουμε σε περίπτωση που κερδίσουμε το Τζόκερ.

Σε όλη του τη ζωή ο «Τάχτης» έκανε ακριβώς αυτό: έταζε τα πάντα non stop σε φίλους και γνωστούς, μέχρι που έπιασε το Τζόκερ και ξεκίνησε να μοιράζει τα άπειρα δώρα που υποσχέθηκε! Μοιράζει αυτοκίνητα, μηχανές, ταξίδια και πολλά άλλα, κλαίγοντας πάντα με λυγμούς την ώρα της παράδοσης.

The post Φρενίτιδα για το τζακ ποτ στο Τζόκερ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα