Επιτέλους επιβεβαίωση! Ο Τραμπ παραδέχεται ότι τουιτάρει από το κρεβάτι

Οι φήμες, αλλά και το αποκαλυπτικό βιβλίο του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ, περιγράφουν τον Ντόναλντ Τραμπ σαν έναν άνθρωπο που περνά ώρες μπροστά στην τηλεόραση.

Εχουν γίνει ακόμη και αναλύσεις που δείχνουν ότι τα tweet του προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά τα πολύ πρωινά, συγχρονίζονται με όσα βλέπει στην τηλεόραση και το ακροδεξιό και τραμπικό ως το κόκκαλο Fox News.

Τώρα έρχεται και ο ίδιος να επιβεβαιώσει κατά ένα μέρος όσα λέγονται.

Ο Τραμπ έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV και δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι πολλές φορές τουιτάρει από το κρεβάτι του. Κάποιες φορές ζητά από άλλους να γράψουν το tweet που τους υπαγορεύει.

«Μερικές φορές ίσως από το κρεβάτι, μερικές φορές ενώ παίρνω πρωινό ή γεύμα ή σε άλλες στιγμές, αλλά γενικά μιλώντας νωρίς το πρωί ή το απόγευμα. Είμαι πολύ απασχολημένος μέσα στην ημέρα, πολλές ώρες».

Ο πρόεδρος επανέρχεται στην προτίμησή του για τα social media λέγοντας ότι είναι ένας τρόπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην εποχή των fake news, για τα οποία κατηγορεί συγκεκριμένα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Για τις διατροφικές του συνήθειες και το αν τρώει μπέργκερ, ο Τραμπ θέλησε να δώσει μια διαφορετική εικόνα: «Τρώω πολύ καλό φαγητό από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο, υγιεινό φαγητό, αλλά καμία φορά και πρόχειρο φαγητό».

Κάποια άλλα πράγματα που μαθαίνουμε από τον αμερικανό πρόεδρο στην ίδια συνέντευξη είναι ότι τρέφει τεράστιο σεβασμό προς τις γυναίκες, αλλά και ότι δεν είναι φεμινιστής. «Αυτό θα πήγαινε πολύ», σχολιάζει.

Κατά την εκτίμησή του, είναι πολύ δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία από όπου λέει ότι λαμβάνει πολλά e mail.

The post Επιτέλους επιβεβαίωση! Ο Τραμπ παραδέχεται ότι τουιτάρει από το κρεβάτι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα