Ελληνας επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για «To Χαμόγελο του Παιδιού»

Αφού οι υποσχέσεις για διευθέτηση του ζητήματος έμειναν για μία ακόμη χρονιά υποσχέσεις -σε μία ακόμη επίδειξη κρατικής αναλγησίας- ένας ιδιώτης ήρθε να καλύψει την κυβερνητική αδιαφορία και αναβλητικότητα, καταβάλλοντας το σύνολο του βεβαιωμένου ποσού για τον ΕΝΦΙΑ του Χαμόγελου του Παιδιού.

Όπως έκανε γνωστό το ίδιο το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook,

o επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος από το ξενοδοχείο Art Maisons της Σαντορίνης, προσφέρθηκε να καλύψει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου το ποσό για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, ύψους 70.335,24 ευρώ.

Με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του οργανισμού ευχαρίστησαν θερμά τον επιχειρηματία, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για οριστική λύση στο ζήτημα:

«Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» «θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του οργανισμού για τη βεβαίωση του ποσού και τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης: «Παρά τις τεράστιες προσπάθειες να εισακουστούν από την κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο, παρά τις συναντήσεις και τις προφορικές διαβεβαιώσεις για λύσεις, τελικά τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί και ο αγώνας συνεχίζεται».

The post Ελληνας επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για «To Χαμόγελο του Παιδιού» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα