Εκτός SkySports ο Κάραγκερ μετά το φτύσιμο

Μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν άντεξε το πείραγμα ενός οπαδού της ομάδας του Μουρίνιο. Μπορεί να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά οι συνήθειες δεν ξεχνιούνται και αυτό το απέδειξε περίτρανα ο Κάραγκερ, που έφτυσε οπαδό της Γιουνάιτεντ επειδή του έκανε πλάκα για την ήττα στο κυριακάτικο ντέρμπι, με τα… σκάγια να παίρνουν και τη 14χρονη κόρη του οπαδού.

Ο οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» πλησίασε το αυτοκίνητο

του παλαίμαχου και του έκανε… καζούρα. Ο Κάραγκερ μόνο ως πλάκα δεν εξέλαβε το πείραγμα και αντέδρασε ακραία φτύνοντας απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου του, τόσο τον οπαδό της Γιουνάιτεντ, όσο και την 14χρονη κόρη του που καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Ως φυσικό επακόλουθο ήταν η απομάκρυνση του Τζέιμι από τη θέση του σχολιαστή στο Skysports, η διακοπή συμβολαίου που ανερχόταν σε 1 εκατομμύριο λίρες, ενώ στον αέρα είναι και η συνεργασία του με τη δανέζικη τηλεόραση μετά το περιστατικό.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, τόνισε ότι έπεσε χαμηλότερα και από χαμηλά. Μιλώντας στο Sky News, είπε: «Ηταν μια στιγμή τρέλας, είναι δύσκολο να εξηγηθεί, δεν μπορείς ποτέ να συμπεριφερθείς έτσι, είναι απαράδεκτο».

«Η μεγαλύτερή μου λύπη είναι ότι το 14χρονο κορίτσι βρέθηκε μπροστά σε όλο αυτό. Αυτό με θλίβει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχω μια κόρη ακριβώς στην ίδια ηλικία και δεν μπορώ να πω πώς θα αντιδρούσα αν κάποιος το έκανε αυτό» πρόσθεσε.

Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το βίντεο από τη στιγμή που έσκυψε από το παράθυρό του και έφτυσε το άλλο αυτοκίνητο.

«Είναι ένα κακό μήνυμα όχι μόνο για το να είσαι στο παιχνίδι, είναι ένα κακό μήνυμα για όλους εκεί έξω – άντρες, γυναίκες ή παιδιά. Είναι χαμηλότερο από χαμηλά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη όσο μπορώ, προφανώς δεν μπορώ να το πάρω πίσω, αλλά ελπίζω ότι η οικογένεια μπορεί να το δεχτεί. Μίλησα με την οικογένεια χθες το βράδυ και θέλω να ζητήσω συγγνώμη όσο μπορώ. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι δεν υπάρχει αμφιβολία αυτό που έχω κάνει είναι αηδιαστικό. Ζήτησα συγγνώμη και παίρνω την ευθύνη. Αν κάποιος είχε κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι, θα βρισκόταν στο στόχαστρό μου για τις επόμενες μέρες» υποστήριξε.

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις, τη στιγμή της τρέλας, ήταν τέσσερα – πέντε δευτερόλεπτα. Το έχασα και έκανα ένα τεράστιο λάθος – θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Δεν το έχω κάνει ποτέ πριν και ποτέ δεν θα το κάνω ξανά, μπορώ απλώς να προσπαθήσω και να επιστρέψω στο πρόσωπο που είμαι» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το μέλλον του, ανέφερε: «Δεν έχω προσφέρει την παραίτησή μου, επεξεργάζομαι τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσω».

Μόλις λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη, απομακρύνθηκε από το δυναμικό του δανέζικου καναλιού που θα καλύψει το βράδυ της Τρίτης τον αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σεβίλλης.

Αργότερα απομακρύνθηκε και από το Sky και είπαν ότι η συμπεριφορά του ήταν «πολύ κάτω από τα πρότυπα που περιμένουν».

Οντως…

The post Εκτός SkySports ο Κάραγκερ μετά το φτύσιμο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα