Εγκρίθηκε το αίτημα της οικογένειας του Κατσιφά για ιατροδικαστική εξέταση και από Ελληνα

Οι αλβανικές Αρχές τελικά ενέκριναν το αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσιφά για εξέταση της σορού και από έλληνα ιατροδικαστή.

Η οικογένεια είχε ζητήσει από την αρχή πραγματογνωμοσύνη. Αντιθέτως οι αλβανικές Αρχές υποστήριζαν ότι δεν χρειάζεται και νέα έρευνα επικαλούμενες γραφειοκρατικούς λόγους. Τελικά το αίτημα ικανοποιήθηκε μετά από παρέμβαση του προξενείου.

Ο 35χρονος ομογενής σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας την Κυριακή μετά από ανταλλαγή

πυροβολισμών.

Η αλβανική αστυνομία δικαιολογεί τη χρήση πυρών γιατί ο Κατσιφάς κρατούσε όπλο και πυροβολούσε κατά αστυνομικών. Ωστόσο η οικογένεια του πιστεύει ότι εκτελέστηκε σκόπιμα, ενώ γιατρός που τον είδε λίγο μετά τον θάνατό του είπε ότι τον έσυραν στα βράχια και ότι το έδωσαν τη χαριστική βολή.

Μαρτυρία για το τέλος του Κατσίφα – «Του έδωσαν τη χαριστική βολή»Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Κατσίφας με το όπλο πυροβολεί λίγο πριν σκοτωθείΠηγές ΕΛ.ΑΣ.: Ο Κ. Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικώνΕΛ.ΑΣ.: «Οι σφαίρες στους Βουλιαράτες δεν έπεσαν για τη σημαία»Αλβανία: Αστυνομικοί σκότωσαν ομογενή που ύψωσε τη γαλανόλευκη – Ράμα: «Ηταν τρελός»

The post Εγκρίθηκε το αίτημα της οικογένειας του Κατσιφά για ιατροδικαστική εξέταση και από Ελληνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα