Δύσκολη ημέρα με τρεις πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Εντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται από το πρωί στην Αθήνα, ενώ δύσκολο για τους οδηγούς που πρέπει να κινηθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, αναμένεται και το υπόλοιπο της ημέρας. Αιτία, οι τρεις προγραμματισμένες πορείες με κατάληξη τη Βουλή.

Η αρχή έγινε με τους συνταξιούχους που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, για να διαμαρτυρηθούν για τις επερχόμενες περικοπές στις συντάξεις. Μετά το τέλο της συγκέντρωσης έκαναν πορεία προς τη Βουλή.

Πορεία

προς το Μαξίμου, τη Βουλή και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους θα κάνει και η ΠΟΕΔΗΝ μετά από προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στους Αμπελοκήπους.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 και 24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της υπόλοιπης χώρας.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη οργανώνουν εξάλλου τα μέλη της Ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ,

Στις 12:30 η ΓΕΝΟΠ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 17.00, πραγματοποιούν τέλος, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

The post Δύσκολη ημέρα με τρεις πορείες στο κέντρο της Αθήνας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα