Δημόσιο: «Ανοιχτές» 379 θέσεις για προσλήψεις προσωπικού

Τις 379 θέσεις που είναι διαθέσιμες για προσλήψεις σε νοσοκομεία, δήμους, πανεπιστήμια και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.

Συνοπτικά:

Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου αποφασίζει:

Την ανάκληση της υπ’ αριθμ. 8307/20-12-2017 απόφασης της Διοικήτριας του Γ.Ν.Ζ. για προκήρυξη δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία, ειδικότητας ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας- Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, με ΑΔΑ: 7Ι7Α4690ΒΞ-ΨΝΜ,
που εκδόθηκε δυνάμει της υπ’ αριθμ. Γ4α/Γ.Π./83036/ 24-11-2017 έγκρισης του Υ.Υ.Την προκήρυξη προς πλήρωση δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία, ειδικότητας ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας- Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Αρ. Προκήρυξης: 2299/14-4-2018 (ΑΔΑ: 6ΡΕΞ4690ΒΞ-ΝΜΣ)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. αρχίζει στις 4 Μαΐου 2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 24 Μαΐου 2018 ώρα 23.59.

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ανακοινώνει την προκήρυξη πλήρωσης:

Δύο (2) θέσεων, ειδικευμένων ιατρών επί θητεία του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Ψυχιατρικής , στον εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή/ριας Β΄

Αρ. Προκήρυξης: 2649/16-4-2018 (ΑΔΑ: 69ΡΤ4690ΒΔ-ΤΧΠ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 4-5-2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24-5-2018 ώρα 23:59.

Επίσης ολόκληρη η προκήρυξη θέσεων κλάδου Ιατρών ΕΣΥ , αναρτάται στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Νοσοκομείου μας www.kefalonia-hospital.gr.

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου, στο πλαίσιο του Έργου ΦΚ222 «Πρόγραμμα Δράσης για την Ο.ΝΕ.Π.Σ.» [=Ομάδα Νέων Προγραμμάτων Σπουδών], το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό του Ε.Α.Π., με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Καρδάση, ως εξής:

ΘΕΣΗ/ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Έναν (1) επιστημονικό συνεργάτη / μία επιστημονική συνεργάτιδα για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού των Θεματικών Ενοτήτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΠΣ) «Διοίκηση Τουρισμού», με έδρα την Πάτρα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών ή πληροφορικήςΜεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε πεδίο των Κοινωνικών Επιστημών με έμφαση στο γνωστικό αντικείμενο του τουρισμούΑποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη ή χρήση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για εξ αποστάσεως τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά προτεραιότητα σχετική με το γνωστικό αντικείμενο του ΤουρισμούΑποδεδειγμένη εμπειρία σε εκπαιδευτικά ή ερευνητικά έργα σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του ΤουρισμούΤουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2)Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/ΥΑποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε κλάδους του τουριστικού τομέα Τα ως άνω με αριθμούς 1-7 προσόντα συνιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάληψη της αναφερόμενης θέσης.

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Κατοχή διδακτορικού διπλώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες.

Αρ. Προκήρυξης: (ΑΔΑ: 6ΛΓΦ46ΨΖΣΘ-ΛΕ0)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα: – είτε να καταθέσουν το φάκελο υποψηφιότητας αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στην έδρα του Ε.Α.Π., εργάσιμες ημέρες & ώρες: 09.00-13.00, έως και τη λήξη της προθεσμίας – είτε να τον αποστείλουν στην έδρα του Ε.Α.Π. μέσω ΕΛ.ΤΑ. με συστημένη επιστολή, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των ΕΛ.ΤΑ.) ή courier, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των courier), σε εσώκλειστο φάκελο με τα εξής στοιχεία παραλήπτη: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Υπόψη: Κατερίνας Σκόνδρα ΚΤΙΡΙΟ Γ – ΓΡΑΦEIΟ Γ1 ΑΠΧ ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18 – Τ.Κ. 263 35 – ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Υποβολή υποψηφιότητας για ανάθεση έργου στο πλαίσιο του Έργου Φκ222 1 Θέση: εργαστηριακός συνεργάτης / εργαστηριακή συνεργάτιδα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 30/04/2018

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση υποψηφιοτήτων, μπορείτε να επικοινωνείτε (ώρες: 09.00- 11.00) με τον ΕΛΚΕ, κ. Κατερίνα Σκόνδρα, τηλέφωνο 2610-367673, e-mail: [email protected].

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας προκηρύσσει για πλήρωση:

Μία (1) θέση ειδικευµένου ιατρού, ειδικότητας Παθολογίας, στον εισαγωγικό βαθµό Επιµελητή Β’, για την Ν.Μ. Ναυπλίου

Αρ. Προκήρυξης: 2197 (ΑΔΑ: ΩΕΟΔ46907Β-8Χ6)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr

Μέχρι την ηµεροµηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη ∆/νση Ανθρώπινου ∆υναµικού της 6ης ∆.Υ.Π.Ε. (Υπάτης 1 και Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 24, Τ.Κ. 264 41, Πάτρα) αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδροµικά, είτε µε συστηµένη επιστολή, είτε µε εταιρεία ταχυµεταφοράς, σε έντυπη µορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωµένο και υπογεγραµµένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04.05.2018 ώρα 12.00 µ.µ. και λήγει στις 24.05.2018 ώρα 23.59 µ.µ

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Xημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «TOTAL RAFFINAGE CHEMIE» – «PAR.010605» που χρηματοδοτείται από φορέα του ιδιωτικού τομέα, προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Xημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 605E

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Τεχνολόγος Πετρελαίου

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Χειρισμός αυτόκλειστων αντιδραστήρων

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Πτυχίο ΤΕΙ Τεχνολόγου Πετρελαίου και Φυσικού ΑερίουΚαλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ/ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Γνώση στο χειρισμό αυτόκλειστων αντιδραστήρων

Αρ. Προκήρυξης: 605Ε – 4686 (ΑΔΑ: ΩΡΧΔ469ΗΡ8-ΧΘΜ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ)

6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης 570 01

Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι τις 2 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 π.μ

Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας»: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» προκηρύσσει για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ ως εξής:

-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ (Για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας)

Βαθμός: EB’

Αριθμός Θέσεων: 1

-ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

Βαθμός: EB’

Αριθμός Θέσεων: 1

Αρ. Προκήρυξης: 12809 (ΑΔΑ: ΩΤΛΘ46906Λ-213)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12 μ. μ. και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59.

Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ–ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Προγράμματος «Εθνικό Πρόγραμμα Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων ετών 2017-2019 στο Πλαίσιο των Απαιτήσεων του Καν (ΕΚ) 199/2008 και Καν (ΕΕ) 2017/1004» σύμφωνα με την αριθμ. 17332/119 & ΑΔΑ: ΨΔΣΦΟΞ3Μ-3ΣΣ Απόφαση έγκρισης έκδοσης πρόκλησης του Διευθυντή του Ινστιτούτου.

Το αντικείμενο ανάθεσης έργου του συνεργάτη περιγράφεται παρακάτω:

Οργάνωση της έκθεσης του Μεθοδολογικού Πλαισίου της έρευνας Οικονομικών και Κοινωνικών μεταβλητών στη Θαλάσσια Αλιεία. Έλεγχος και αναθεώρηση της στατιστικής προσέγγισης του.Οργάνωση της έκθεσης Ποιότητας της έρευνας των Οικονομικών και Κοινωνικών μεταβλητών στη Θαλάσσια Αλιεία. Δημιουργία πρωτοκόλλου και αλγορίθμων για τον ποιοτικό έλεγχο των οικονομικών και κοινωνικών μεταβλητών στη Θαλάσσια Αλιεία.Συμμετοχή στην ομάδα εργασίας για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων των οικονομικών και κοινωνικών μεταβλητών και συμβολή για την τήρηση των στατιστικών ελέγχων.Εναρμόνιση των εκθέσεων μεθοδολογικού πλαισίου και ελέγχου ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της απόφασης Καν (ΕΚ) 199/2008 και ΕΕ 2016/1251 και των συναφών τεχνικών προδιαγραφών που υπάρχουν.Συμμετοχή στη σύνταξη/υποβολή επιστημονικής δημοσίευσης σε επιστημονικό περιοδικό με δείκτη αξιολόγησης impact factor.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ο συνεργάτης Γεωπόνος θα πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα:

Πτυχιούχος Στατιστικός (ΠΕ)Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε θέματα Στατιστικής ανάλυσηςΆριστη Γνώση ΑγγλικώνΓνώση χρήσης Η/Υ και χειρισμού στατιστικών προγραμμάτων (SPSS ή STATA)Ερευνητική εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων ερευνητικών προγραμμάτων με έμφαση σε θέματα περιγραφής μεθοδολογικού πλαισίου και στατιστικών ελέγχων και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με αντικείμενο τη στατιστική επιστήμη. Η εμπειρία αποδεικνύεται από βεβαιώσεις εμπειρίας και προϋπηρεσίας, διατριβές, δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή ή ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Αρ. Προκήρυξης: 17359/121 (ΑΔΑ: 9ΠΜ2ΟΞ3Μ-ΜΝΗ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681ΑΚ, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την υπ’ αριθμ. 17359/121/16.04.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, οδός Τέρμα Αλκμάνος, Τ.Κ.11528 – Ιλίσια. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102756596 (κα Ειρήνη Τζουραμάνη – κα Γκλέντις Παυλή).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και 24-4-2018 καιώρα 14:00

Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου προκηρύσσει την πλήρωση των κατωτέρω επί θητεία θέσεων του κλάδου ιατρών ΕΣΥ: (άγονη και προβληματική περιοχή Α΄ κατηγορίας)

Δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας), στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμ. Β΄.Μιας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας), στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμ. Β΄.Δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμ. Β΄.Μιας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμ. Β΄.

Αρ. Προκήρυξης: Δ.123 (ΑΔΑ: 677Κ4690ΒΘ-14Υ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Αίτηση-δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 4-5-2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24-5-2018 ώρα 23:59.

Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγίας Βαρβάρα»: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγίας Βαρβάρα» αποφασίζει την προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν.Ν. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑΒΑΡΒΑΡΑ ως εξής:

(Οργανική Μονάδα έδρας «ΝΙΚΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»)

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

Βαθμός: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

Αριθμός Θέσεων: 2

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Ελληνική ιθαγένεια, εξαιρουμένων των πολιτών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ) Τίτλος αντίστοιχης θέσης ειδικότητας.

δ) Χρόνος άσκησης στην ειδικότητα και συγκεκριμένα: • για το βαθμό Επιμελητή Β `, η κατοχή του τίτλου ειδικότητας, Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μίας (1) θέσεις, αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση –δήλωση, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αρ. Προκήρυξης: 16733 (ΑΔΑ: 6ΕΞΖ46906Ψ-ΔΝ1)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Αίτηση – δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr , με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59.

Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ–ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Προγράμματος «Επισκοπήσεις 2018» σύμφωνα με την αριθμ. 17043/329 & ΑΔΑ: 6ΩΘΗΟΞ3Μ-ΕΝ1 Απόφαση έγκρισης έκδοσης πρόσκλησης της Διευθύντριας του Ινστιτούτου. Το αντικείμενο ανάθεσης έργου του συνεργάτη περιγράφεται παρακάτω: Επεξεργασία των κάτωθι δειγμάτων και αρχειοθέτηση των εργαστηριακών αναλύσεων. – Monochamus sp.: 492 δείγματα – Bursaphelenchus xylophilus: 248 δείγματα – Gibberella circinata: 214 δείγματα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ο συνεργάτης θα πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα: 1. Πτυχίο ΠΕ Δασολόγου η ΠΕ Γεωπόνου η ΠΕ Βιολόγου ή ΤΕ Δασοπόνου η ΤΕ Γεωπόνου. 2. Γνώση Η/Υ, Microsoft Office και Στατιστικών πακέτων. 3. Εμπειρία στη διαλογή εντόμων. Η εμπειρία αποδεικνύεται από βεβαιώσεις εμπειρίας και προϋπηρεσίας, διατριβές, δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή ή ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Αρ. Προκήρυξης: 17303/333 (ΑΔΑ: 7ΔΗ5ΟΞ3Μ-ΠΔΦ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681ΑΚ, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την υπ’ αριθμ. 17303/333/16.04.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, οδός Τέρμα Αλκμάνος, Τ.Κ. 11528 – Ιλίσια. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 7784850 (εσ 1) κα Παπαευαγγέλου Εύη).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και 26-04-2018 και ώρα 14:00

Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο»: Πρόσληψη 1 ατόμου

To Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» αποφασίζει την προκήρυξη για την πλήρωση της παρακάτω θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ του Γ.Ν.Ελευσίνας ΄΄ΘΡΙΑΣΙΟ΄΄ ως εξής:

ΦΟΡΕΑΣ

Γ.Ν.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΄΄ΘΡΙΑΣΙΟ΄΄

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ (για την ειδική Μονάδα Παιδοψυχιατρικού)

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

Αρ. Προκήρυξης: 11863/Φ419/18.04.2018 (ΑΔΑ: ΩΔΟΒ4690ΒΚ-ΑΗΜ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Αίτηση – δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr , με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04/05/2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 24/05/2018 ώρα 23:59

Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου προκηρύσσει την πλήρωση της παρακάτω επί θητεία θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου ως εξής:

Μία (1) θέση Παθολογίας με Βαθμό Επιμελητή Β΄

Αρ. Προκήρυξης: 2357-2018 (ΑΔΑ: 7Θ4Τ469ΗΖΞ-Π0Κ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr. με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Για την απόσυρση της αίτησης υποψηφιότητας απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Δ.Υ.ΠΕ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι μέσα στην προθεσμία που ορίζεται στην απόφαση προκήρυξης, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Υ.ΠΕ. (ΖΑΧΑΡΩΦ 3 ΑΜΠΕΛΩΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 11521). αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης.

Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συμβούλιο καταθέτει ισάριθμους με τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04-05-2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24-05-2018 ώρα 23:59

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» : Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκηρύσσει την πλήρωση στο Νοσοκομείο μας μιας θέσης , επί θητεία, ειδικευμένου Ιατρού κλάδου ΕΣΥ και ως εξής: Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 1 ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

Αρ. Προκήρυξης: 5674 (ΑΔΑ: 7ΘΥ6469061-7ΛΜ )

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με την χρήση κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET.Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 4-5-2018 και ώρα 12μ.μ. και λήγει στις 24-05-2018 ώρα 23:59

Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών – Ν.Μ. Γιαννιτσών: Πρόσληψη 2 ατόμων

Την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευµένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. της Νοσοκοµειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας ως εξής:

ΦΟΡΕΑΣ

ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ(Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

ΦΟΡΕΑΣ

ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ(Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

Αρ. Προκήρυξης: Γ1/3871 (ΑΔΑ: 6ΨΒ74690Β6-ΡΔ2)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors. moh.gov.gr µε τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04/05/2018 ώρα 12µ.µ και λήγει στις 24/05/2018 ώρα 23:59

Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας προκηρύσσει την πλήρωση των κάτωθι επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων (Κο.Κε.Ψ.Υ.Π.Ε.) Νέας Σμύρνης ως ακολούθως:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 2

Αρ. Προκήρυξης: 5495/18-4-2018 (ΑΔΑ: ΩΥΒ14690ΩΑ-Ρ4Μ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση–δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει την Παρασκευή 4.5.2018 ώρα 12:00μ.μ. και λήγει την Πέμπτη 24.5.2018 ώρα 23:59

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου: Πρόσληψη 3 ατόμων

Την πλήρωση των παρακάτω τριών (3)θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία του Νοσοκομείου, με τους κάτωθι βαθμούς:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

Αρ. Προκήρυξης: 10081 (ΑΔΑ: Ψ7Π146907Κ-6ΕΙ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Αίτηση-δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors. moh.gov.gr.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 10/29- 03-2018 της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για τα έτη 2016-2017 ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ENTITLE: European Network of Political Ecology», με κωδικό ΚΕ 421, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία με τρία (3) άτομα με σύμβαση έργου με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται: ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Πολυτεχνικών Σχολών ή Γεωγραφίας ή/και Οικολογίας με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών, ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Κοινωνικών Επιστημών με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών και ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος απαιτούνται τα εξής:

Θέση 1:

Ένα (1) άτομο ΠΕ Πολυτεχνικών Σχολών ή Γεωγραφίας ή/και Οικολογίας με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών

Να είναι πτυχιούχοι ΠΕ Πολυτεχνικών Σχολών ή Γεωγραφίας ή/και Οικολογίας της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),Να έχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ), με ειδίκευση σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς: Σπουδές Ανάπτυξης, Πολεοδομία, Χωροταξία, Γεωγραφία ή/και Οικολογία,Να έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην εκπόνηση και υλοποίηση ερευνών, προγραμμάτων ή μελετών Γεωγραφίας ή/και Πολιτικής Οικολογίας,Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Θέση 2:

Ένα (1) άτομο ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών

Να είναι πτυχιούχοι ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),Να έχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ), με ειδίκευση σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς: Ευρωπαϊκές Σπουδές, Διεθνείς Σχέσεις ή/και Πολιτική Επιστήμη,Να έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην εκπόνηση και υλοποίηση ερευνών, προγραμμάτων ή μελετών και στη διοργάνωση συνεδρίων Κοινωνικών Επιστημών, Γεωγραφίας ή/και Πολιτικής Οικολογίας,Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

Θέση 3:

Ένα (1) άτομο ΠΕ Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών

Να είναι πτυχιούχοι ΠΕ Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),Να έχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ), με ειδίκευση σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς: Οικονομική Επιστήμη, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή/και Γεωγραφία,Να έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην εκπόνηση και υλοποίηση ερευνών, προγραμμάτων ή μελετών και στη διοργάνωση συνεδρίων Οικονομικής Επιστήμης, Γεωγραφίας ή/και Πολιτικής Οικολογίας,Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας,Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αρ. Προκήρυξης: Γ-706-2018 (ΑΔΑ: 75ΞΚ4691ΒΣ-Ν0Φ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή – Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα)

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά με ευθύνη του υποψηφίου ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο που αυτές θα περιέλθουν στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις που θα ταχυδρομηθούν πρέπει να βρίσκονται τοποθετημένες σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση – το έργο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την οποία αφορούν, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής, ως ημερομηνία περιέλευσης στο Πρωτόκολλο του ΕΛΚΕ για το εμπρόθεσμο της αίτησης θεωρείται η ημερομηνία αποστολής του φακέλου της αίτησης που βεβαιώνεται με τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Ο ΕΛΚΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για την μη εμπρόθεσμη παραλαβή τους ή για το περιεχόμενο του φακέλου της αίτησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και τις 04/05/2018 και ώρα 12:00

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας: Πρόσληψη 4 ατόμων

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ανακοινώσει την προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, Αποκεντρωμένης Μονάδας του Π.Γ.Ν.Λάρισας – Γ.Ν.Λάρισας ΄΄ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ&ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ΄΄ Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 3

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑιΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1

Αρ. Προκήρυξης: 7375/18-04-2018 (ΑΔΑ: Ψ0ΖΧ469066-ΧΛΩ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Για την απόσυρση της αίτησης υποψηφιότητας απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της οικείας Υ.ΠΕ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04 Μαΐου 2018 ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει στις 24 Μαΐου 2018 ώρα 23:59

Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου προκηρύσσει μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευµένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθµό του ∆ιευθυντή, ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Για την παραπάνω θέση γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική Ιθαγένεια (πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.)

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλµατος.

γ. Τίτλο αντίστοιχης µε την θέση ιατρικής ειδικότητας. Επισηµαίνεται ότι για την κατάληψη θέσης ειδικευµένου ιατρού ΕΣΥ απαιτείται ως τυπικό προσόν η κατοχή του τίτλου ειδικότητας ή χρόνος άσκησης στην ειδικότητα:

για το βαθµό Επιµελητή Β΄, η κατοχή του τίτλου ειδικότηταςγια το βαθµό Επιµελητή Α΄, η άσκηση ειδικότητας για δύο (2) τουλάχιστον χρόνιαγια το βαθµό ∆ιευθυντή, η άσκηση ειδικότητας για τέσσερα (4) τουλάχιστον χρόνια

Αρ. Προκήρυξης: 1028 (ΑΔΑ:7Υ6Ρ469045-5Φ7)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr.

Μέχρι την ηµεροµηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στην ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, 3ο χλµ Ε.Ο Ηρακλείου-Μοιρών Εσταυρωµένος ΤΚ 71500, αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο από αυτόν πρόσωπο, ή να αποστείλει ταχυδροµικά, είτε µε συστηµένη επιστολή είτε µε εταιρεία ταχυµεταφοράς, σε έντυπη µορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωµένο και υπογεγραµµένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα. Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συµβούλιο καταθέτει ισάριθµους µε τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών µε εκτυπωµένο και υπογεγραµµένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: αρχίζει στις 04-05-2018 ώρα 12µ.µ και λήγει στις 24-05-2018 ώρα 23.59

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: “Έξυπνη επιλογή και διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής”, μετά από απόφαση της υπ’ αριθμ. 82ης/21.02.2018 συνεδρίασης των μελών της, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για τo ακόλουθο αντικείμενo, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64, του Ν. 4485/2017 που αντικατέστησε την ΚΥΑ 679/96.

Περιγραφή έργου: Συνεργάτης για την τεχνική και διοικητική υποστήριξη του έργου

Αριθμός προτάσεων που θα εγκριθούν: Μία (1)

Τύπος Σύμβασης: Σύμβαση Μίσθωσης Έργου

Τόπος Παράδοσης Έργου: Κέρκυρα

Ημ/νία Ολοκλήρωσης Έργου: 30/06/2019

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ κατεύθυνσης τεχνολογίας περιβάλλοντος της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπήςΜεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικά με επιστήμες περιβάλλοντος ή τη γεωπληροφορικήΕπιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικά με εφαρμογές περιβαλλοντικής παρακολούθησης με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικήςΑποδεδειγμένη προηγούμενη συμμετοχή σε δομές διαρκούς εκπαίδευσης (π.χ. σεμινάρια) σχετικά με περιβαλλοντικό σχεδιασμό και τηλεπισκόπηση δεδομένωνΑποδεδειγμένη προηγούμενη εμπειρία σε τεχνική ή διοικητική υποστήριξη εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών έργων έως 2 έτη συνολικά.Γνώση Αγγλικής γλώσσαςΣυνέντευξη

Αρ. Προκήρυξης: 1666/2018 (ΑΔΑ: 6ΗΥ846Ψ8ΝΨ-6ΗΤ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό διαβιβαστικό πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος1 στην Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το οποίο θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα καθώς και τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και άλλα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα (δεν είναι απαραίτητο να είναι επικυρωμένα τα αντίγραφα, αρκεί να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση ότι τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά είναι ακριβή φωτοαντίγραφα και, εφόσον ζητηθεί, μπορούν να επιδειχθούν τα πρωτότυπα). Για ακαδημαϊκούς τίτλους από την αλλοδαπή απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως από τους ενδιαφερόμενους ή ταχυδρομικώς στην Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου,

Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και τις 04 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 (ημερομηνία παραλαβής από την υπηρεσία)

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Επιτροπής Ερευνών: http://rc.ioniogr/news. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σπυρίδωνα Βούλγαρη (e-mail: [email protected], τηλ. 26610 87753).

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 2 ατόμων

Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου στο πλαίσιο του έργου «Διεθνής Θερινή Ακαδημία Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας», Αρ. Έργου 80317, µε Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Καρρά, Επ. Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστηµίου, και σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ερευνών (Συνεδρίαση 84ης/29.03.2018), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για τα ακόλουθα αντικείμενα, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 64, του Ν. 4485/2017 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 114/04.08.2017) που αντικατέστησε την ΚΥΑ 679/96.

Περιγραφή έργου 1: Οικονοµική διαχείριση του προγράµµατος «Διεθνής Θερινή Ακαδημία Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας».

Αριθμός προτάσεων που θα εγκριθούν : Μία (1)

Τύπος Σύμβασης: Σύμβαση Μίσθωσης Έργου

Τόπος Παράδοσης Έργου: Κέρκυρα

Ημ/νία Ολοκλήρωσης Έργου: 30/09/2018

Συνολική Προβλεπόμενη Αμοιβή: 2.000 €

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΑΕΙ Τµήµατος Οικονοµικών ΕπιστηµώνΜεταπτυχιακό ∆ίπλωµα στην Οικονοµική επιστήµηΑποδεδειγµένη προηγούµενη απασχόληση στη διαχείριση ερευνητικών προγραµµάτωνΓνώση αγγλικής γλώσσας

Περιγραφή έργου 2: Διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη του προγράµµατος «Διεθνής Θερινή Ακαδημία Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας»

Αριθμός προτάσεων που θα εγκριθούν : Μία (1)

Τύπος Σύμβασης: Σύμβαση Μίσθωσης Έργου

Τόπος Παράδοσης Έργου: Κέρκυρα

Ημ/νία Ολοκλήρωσης Έργου: 30/09/2018

Συνολική Προβλεπόμενη Αμοιβή: 1.000 €

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ΑΕΙ Αγγλικής ΓλώσσαςΜεταπτυχιακό ∆ίπλωµα στον τομέα της Επιστήμης της ΜετάφρασηςΑποδεδειγµένη προηγούµενη απασχόληση στη διοικητική υποστήριξη

Αρ. Προκήρυξης: 1668/2018 (ΑΔΑ: ΩΖΦΦ46Ψ8ΝΨ-Θ35)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό διαβιβαστικό πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το οποίο θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα καθώς και τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και άλλα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα (δεν είναι απαραίτητο να είναι επικυρωμένα τα αντίγραφα, αρκεί να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση ότι τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά είναι ακριβή φωτοαντίγραφα και, εφόσον ζητηθεί, μπορούν να επιδειχθούν τα πρωτότυπα). Για ακαδημαϊκούς τίτλους από την αλλοδαπή απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως από τους ενδιαφερόμενους ή ταχυδρομικώς στην Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και τις 04 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 (ημερομηνία παραλαβής από την υπηρεσία)

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Επιτροπής Ερευνών: http://rc.ioniogr/news. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Επίκουρο Καθηγητή Ιωάννη Καρρά (e-mail: [email protected], τηλ. 2661087214).

Δήμος Χερσονήσου: Πρόσληψη 12 ατόμων

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Χερσονήσου, που εδρεύει στις Γούρνες του Ν. Ηρακλείου και συγκεκριμένα:

ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας (Απορριμματοφόρα)

Αριθμός Θέσεων: 12 άτομα

Αρ. Προκήρυξης: 3835/05-03-2018 (ΑΔΑ: Ω6ΩΟΩΗΜ-2ΗΖ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χερσονήσου, Γούρνες Ν. Ηρακλείου (Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) Τ.Κ. 70014, Λιμ. Χερσονήσου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Σπανάκη Έλμας και κας Σαρρή Ειρήνης (τηλ. επικοινωνίας: 2813404663 και 2813404628 αντίστοιχα).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 2 Μαΐου 2018

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την από 11/03.04.2018 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 103ης Έκτακτης Συνεδρίασης, ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε έξι (6) ερευνητές της υλοποίησης των ακόλουθων τμημάτων του έργου με τίτλο: Cyber-Trust: advanced cyber-threat intelligence, detection, and mitigation platform for a trusted internet of things και Κ.Α. 0333 που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Grant Agreement No. 786698.

ΘΕΣΗ 1

Αντικείμενο: Σχεδιασμός κρυπτογραφικών πρωτοκόλλων και συστημάτων βασιζόμενων σε τεχνολογίες κατανεμημένων μητρώων/blockchains για την ασφαλή και αξιόπιστη διασύνδεση μεταξύ συσκευών σε αποκεντρωμένα δίκτυα.

Χρονική διάρκεια 12 μήνες, με αμοιβή εννέα χιλιάδες εξακόσια (9.600,00) Ευρώ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο συναφούς Πανεπιστημιακού ή Πολυτεχνικού τμήματοςΚάτοχος τίτλου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε συναφές με τα παραπάνω αντικείμενο.Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψηφίους).

ΘΕΣΗ 2

Αντικείμενο: Ανάπτυξη μεθόδων της θεωρίας παιγνίων στην ασφάλεια δικτύων για τη δημιουργία ευφυών μηχανισμών προστασίας από προσαρμοστικούς επιτιθέμενους και το σχεδιασμό μηχανισμών παροχής κινήτρων για πρωτόκολλα ασφάλειας.

Χρονική διάρκεια 12 μήνες, με αμοιβή εννέα χιλιάδες εξακόσια (9.600,00) Ευρώ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο συναφούς Πανεπιστημιακού ή Πολυτεχνικο
Keywords
δημοσιο, προσληψεις, θεσεις, microsoft office, αδα, ηλεκτρονική, moh, gov, taxisnet, μαΐου, πατρα, courier, κτιριο, αθηνα, εταιρεία, εκετα, τει, πετρελαιο, χλμ, δημητρα, συμμετοχή, impact, spss, γεν, νικαια, microsoft, office, αποσυρση, βενιζελειο, εθνικη, προγραμμα, european, network, γγετ, ΔΟΑΤΑΠ, βενιζελος, κρητη, κυα, αει, http, τηλ, ΑΣΕΠ, κας, grant, βιογραφικο, σταση εργασιας, αποσυρση αυτοκινητων 2011, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, θεσσαλονικη, www.taxisnet.gr, Καλή Χρονιά, κερκυρα, θερινη ωρα, εφη σαρρη, θεμα εκθεσης 2012, κοινωνικος τουρισμος, 600 δις, αλλαγη ωρας 2013, δικαιολογητικα, βιογραφικο σημειωμα, ημερομήνια, ηλεκτρονική, αδα, αδεια, αιτηση, γγετ, γνωση, εδρα, εθνικη, εξουσιοδοτηση, θητεια, ιθαγενεια, ιλισια, ισοτιμια, περιοδικα, πλαισιο, προγραμμα, τηλεφωνο, υπευθυνη δηλωση, ωρα, mail, microsoft, office, αει, αρθρο, αιτησεις, αλιεια, ανοιχτο πανεπιστημιο, ασκληπιειο βουλας, τει, ατομο, γεν, γεωγραφια, γεωπονος, δημητρα, γινονται, γραφεια, δευτερα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δηλωση, διοικηση, δωδεκα, διοικητης, δικτυα, διπλωμα, ευρω, ειρηνη, εκπαιδευση, εργα, εξι, εταιρεία, ετη, ετων, ευθυνη, εφαρμογες, υπηρεσιες, ζητουνται, κας, κειμενο, κτιριο, κυα, ληξη, μαΐου, μηνες, μορφη, μπορειτε, νοσοκομεια, ομαδα, οδος, πεδιο, πεμπτη, περιφερειακο, υπογραφη, πολεοδομια, πτυχιο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συμμετοχή, σφραγιδα, τηλ, τρια, τιτλος, υλοποιηση, φυσικα, φυσικο, χλμ, χρονος, ωρες, απο δευτερα, ασφαλεια, courier, http, cyber, ελληνικα, εμφαση, εννεα, network, εθνικο, gov.gr, gov, grant, ηλεκτρονικα, impact, κλειστο, microsoft office, moh, νοσοκομειο, πληροφοριες, trust, θεματα, υγειας, european
Τυχαία Θέματα