Δημήτρης Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή – Ισως να το νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Το αγκάθι στα πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που ακούει στο όνομα Δημήτρης Καμμένος, καρφώθηκε ακόμη πιο βαθιά το πρωί της Πέμπτης. Σε μία ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση, αυτή τη φορά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

δεν είναι αριστερή όσο και αν θέλει να το διαλαλεί.

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή. Μπορεί κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι είναι αριστερή», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Καμμένου που δείχνει να μην πτοείται και να συνεχίζει τις επιθετικές δηλώσεις έναντι των κυβερνητικών του εταίρων παρά τις προειδοποιήσεις της Κουμουνδούρου.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής επανέλαβε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τη Βουλή σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και εξέφρασε την απορία του για την σκοπιμότητα του «αστείου» του Πρωθυπουργού με τη δημοσιογράφο από τη γειτονική χώρα για το «Γκόρναμακεντόνια».

Ο Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε επίσης την αποδοκιμασία του για τη δήλωση Κατσίκη, περί ανταλλαγής των δυο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανουπόλεως, με τους οκτώ Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας. Κάλεσε μάλιστα τον συνάδελφό του στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των δυο Ελλήνων στρατιωτικών για τη δήλωση του αυτή.

Όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια μοίρα τους δυο Έλληνες που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία, με τους οκτώ Τούρκους, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο, ενώ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την αναφορά Κατσίκη περί παράκαμψης της Δικαιοσύνης. Στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, δεν χωρούν τέτοιες λογικές, δεν είμαστε η Τουρκία του Ερντογάν που έχει βάλει τη χώρα του στο «γύψο», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

The post Δημήτρης Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή – Ισως να το νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα