Διαλέξαμε 10 δώρα για τους εορτάζοντες που αγαπούν τα ταξίδια

eSTAR Go! 3G 5.1 Quad Core
Tablet 7″ 8GB Μαύρο

Είναι ιδανικό, για όσους θέλουν να έχουν δυνατότητα πλοήγησης εν κινήσει.
Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα του διαδικτύου κι έτσι μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτό το tablet ως χάρτη ακόμα και στο εξωτερικό, χωρίς να επιβαρύνουμε τον λογαριασμό μας.
Αρκεί να κατεβάσουμε τον κατάλληλο χάρτη, προτού αναχωρήσουμε για το ταξίδι μας!

Τιμή: 65,00€Action Camera
GoXtreme
HD Power Control

Είναι αδιάβροχη έως 40 μέτρα με τη θήκη της και καταγράφει βίντεο με ανάλυση Full HD 1920 Χ 1080 στα 30fps. O φακός της έχει διάφραγμα f/2.8 με ηλεκτρονικό κλείστρο και είναι ευρυγώνιος 100 μοιρών. Το ψηφιακό ζουμ της είναι 8Χ για φωτογραφίες και από μακριά. Η συσκευασία περιλαμβάνει αδιάβροχη θήκη, helmet mount, βάση ποδηλάτου, remote control, USB καλώδιο και οδηγίες χρήσης.

Τιμή: 79,89€Activity Tracker Garmin
Vivofit Fitness Κόκκινο Wristband

Καταγράφει τη ζωή μας, όπου κι αν πάμε, και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε, πέρα από την ώρα, τις κινήσεις, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία μας. Είναι αδιάβροχο και αντέχει πίεση 5 ατμόσφαιρες (50 μέτρα). Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο περιβραχιόνια σε Small & Large μέγεθος. Διαθέτει δωρεάν εφαρμογή προς κατέβασμα και είναι συμβατό με Smartphone/Tablet: Android 4.3+ και Apple iOS 7.0+.

Τιμή: 88,99€TeNeues 2017 – Paris
Μηνιαίο ημερολόγιο τοίχου

Για να ταξιδεύουμε κάθε μέρα… Με 12 εντυπωσιακές φωτογραφίες της Πόλης του Φωτός. Κάθε εικόνα συνοδεύεται από αποφθέγματα διασήμων στα αγγλικά. Το ημερολόγιο κρέμεται σε μήκος 30 x 60 εκ, όταν είναι ανοιχτό. Στην κάτω δεξιά γωνία υπάρχουν κενές γραμμές για σημειώσεις, έτσι ώστε όχι μόνο να μπορούμε να δούμε μια εντυπωσιακή εικόνα κάθε μήνα, αλλά και να οργανωθούμε.

Τιμή: 13,99€Σημειωματάριο Legami Map
12.8 Χ 17.8cm (NOTP0008)

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα μεγάλα ταξίδια δεν γίνονται μόνο με visa γίνονται και με τη φαντασία, γίνονται και κάθε μέρα. Αυτό το σημειωματάριο, έχει στόχο να μας ταξιδέψει στον χάρτη όλου του κόσμου από το γραφείο μας. Είναι όμως και πρακτικό: με μαλακό εξώφυλλο, στρογγυλεμένες άκρες, λάστιχο για κλείσιμο και με εσωτερική θήκη στο πίσω μέρος για τα έγγραφά μας.

Τιμή: 9,99€Parrot Airborne Night Maclane
Τηλεκατευθυνόμενο Mini Drone με κάμερα

Για να φωτογραφίζουμε από ψηλά! Ενα τηλεκατευθυνόμενο mini Drone συμβατό με όλα τα Smartphone και Tablet που έχουν λογισμικό Android ή iOS. Διαθέτει κάθετη κάμερα ανάλυσης 480 Χ 640 και δωρεάν εφαρμογή στο App Store και στο Goole Play Store, με την οποία η συσκευή μας λειτουργεί σαν χειριστήριο. Επίσης ό,τι καταγράφεται, αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή μας.

Τιμή: 139,90€SBS Stand Folio TA3DIPMPOIR
Θήκη iPad Mini Κόκκινο

Ο,τι πιο βολικό για να μεταφέρουμε με ασφάλεια και στιλ τη συσκευή μας όπου κι αν πάμε. Προσφέρει ποικιλία χρήσης μέσα από τις διαφορετικές γωνίες θέασης που διαθέτει. Η θήκη αυτή είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά υψηλής αντοχής και αισθητικής. Επίσης με τα ειδικά clips που διαθέτει, το Tablet παραμένει πλήρως σταθερό στη θέση του και προστατευμένο στο εσωτερικό της θήκης.

Τιμή: 34,90€Ταξιδιωτικοί οδηγοί Top 10
Πράγα & Βουδαπέστη (1+1 Δώρο)

Οποιος θέλει να θεωρείται σοβαρός ταξιδιώτης, πρέπει να συμβουλεύεται τον σωστό οδηγό.
Οι οδηγοί TOP10 της DK ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι από τους απαιτητικούς αναγνώστες του Guardian και του Observer.
Παρουσιάζουν τις 10 καλύτερες επιλογές κάθε πόλης, πολυτελείς και low budget, (από μουσεία μέχρι shopping).
Να ένα δώρο που βάζει ιδέες… τα φετινά Χριστούγεννα.

Τιμή: 16€Selfie StickSBS Telescopic Selfie
Μαύρο TESELFISHAFT

Είναι το αξεσουάρ που έφερε την επανάσταση στις φωτογραφίες selfie. Προσφέρει την κατάλληλη απόσταση ώστε το πορτρέτο να χωράει περισσότερα άτομα και αρκετά μεγαλύτερο μέρος του… αξιοθέατου όπου θα φωτογραφηθούμε. Επίσης, είναι τέλειο για τους λάτρεις των extreme sport, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους και στα πιο επικίνδυνα εγχειρήματα!
Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Τιμή: 17,99€Σκούφος Handsfree SBS
Wintercap TTWINTERCAPSY Κίτρινο

Για τους… κρύους χειμωνιάτικους προορισμούς. Αυτός ο σκούφος, όχι μόνο μας προφυλάσσει από την παγωνιά αλλά διαθέτει και ενσωματωμένα ακουστικά για να ακούμε πάντα τη μουσική μας και να απαντάμε στις κλήσεις μας. Με ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο και με κουμπί ελέγχου της έντασης. Συμβατό με όλα τα smartphone & tablet που έχουν ενσύρματη σύνδεση Jack 3.5mm.

Τιμή: 29,90€

The post Διαλέξαμε 10 δώρα για τους εορτάζοντες που αγαπούν τα ταξίδια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαλέξαμε 10,dialexame 10