Χωρίς τον Τζόνι Ντεπ οι επόμενοι «Πειρατές της Καραϊβικής»

Επιβεβαίωσε, τελικά, τις φήμες περί αντικατάστασης του Τζόνι Ντεπ στους επόμενους «Πειρατές της Καραϊβικής» ο σεναριογράφος των ταινιών Stuart Beattie μιλώντας στην τηλεόραση της Daily Mail.

Daily Mail: Johnny Depp is OUT as Jack Sparrow in Disney's Pirates of the Caribbean

film franchise.https://t.co/bp5Ny5Gvne

via @GoogleNews

Johnny Cannon (@JohnnyC37193697) October 25, 2018

O 55χρονος ηθοποιός δεν θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Disney ως ο «Κάπτεν Τζακ Σπάροου», σύμφωνα με τα λεγόμενα του σεναριογράφου ο οποίος σημείωσε πως η μέχρι τώρα διαδρομή του ηθοποιού ήταν αρκετή. Είπε πως αδιαμφισβήτητα ο ηθοποιός προσέφερε πολλά στην ταινία και έκανε δικό του τον ρόλο.

@DisneyStudios Pirates of the caribbean with Johnny Depp: success.
Pirates of the Caribbean without Johnny Depp: flop, We Indians Can't watch #PiratesOfTheCaribbean without #JohnnyDepp Think 100 times before rebooting without him. pic.twitter.com/VIyU740i5K

— Krrish (@krrishsweetz) October 26, 2018

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύθηκε τον «Τζακ Σπάροου» σε πέντε ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής» τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Όμως, τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει λειτουργούν ιδιαίτερα αποτρεπτικά για την καριέρα του.

Τζόνι Ντεπ: «Ξοδεύω πολύ παραπάνω από 30.000 δολάρια τον μήνα για κρασί»

Το Sky News αναφέρει ότι οι παραγωγοί έχουν αποφασίσει να θέσουν εκτός των επόμενων «Πειρατών» τον σταρ, καθώς, από το 2016 και μετά, όταν χώρισε από την Αμπερ Χερντ -εν μέσω ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής βίας και οικονομικών εκβιασμών- ο ηθοποιός έχει μεγάλο πρόβλημα.

The post Χωρίς τον Τζόνι Ντεπ οι επόμενοι «Πειρατές της Καραϊβικής» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα