Μπορείς να μαντέψεις το όνομα του τρίτου παιδιού των Γουίλιαμ – Κέιτ;

Ο καιρός που μπορούσες να ποντάρεις μόνο στο αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού ή ενός μπασκετικού αγώνα έχει περάσει. Πλέον, κάθε αθλητική δραστηριότητα συνοδεύεται από πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για τους επίδοξους παίκτες. Και όχι μόνο… Τώρα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δοκιμάσει την τύχη και την έμπνευσή του ποντάροντας ακόμα και στο όνομα του νέου μέλους της πριγκιπικής οικογένειας της Βρετανίας.

Αρχικά, οι φήμες που ήθελαν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να περιμένουν το τρίτο τους παιδί επιβεβαιώθηκαν και το ερώτημα που

τίθεται τώρα αφορά το φύλο αλλά και το όνομα του μωρού.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για το όνομα που θα αποκτήσει το νέο μέλος της πριγκιπικής οικογένειας, με ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις. Το ερώτημα είναι απλό. Θα ακολουθήσουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, όπως έκαναν με τα δύο πρώτα παιδιά τους, ή θα πρωτοτυπήσουν αυτή τη φορά στην επιλογή του ονόματος;

Ο πρωτότοκος γιος τους, πρίγκιπας Τζορτζ, πήρε το όνομά του από τον Βασιλιά Γεώργιο, πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, πήρε τα ονόματα της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, της γιαγιάς της Νταϊάνα, αλλά και του παππού της, μιας και το Σάρλοτ είναι η θηλυκή έκδοση του ονόματος Κάρολος.

Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα;

Σύμφωνα με το Πάμε Στοίχημα, οι πιθανότητες είναι υπέρ της γέννησης ακόμη μιας κόρης. Φαβορί με απόδοση 9, είναι το όνομα Άλις, όπως ονομαζόταν και μία από τις κόρες της βασίλισσας Βικτώριας.

Στα αγορίστικα ονόματα, επικρατέστερο είναι το Άρθουρ, με απόδοση 11. Με δεδομένο ότι Άρθουρ είναι το μεσαίο όνομα τόσο του πρίγκιπα Καρόλου, όσο και του Γουίλιαμ. Ετσι, η συγκεκριμένη επιλογή δεν φαίνεται να αποτελεί έκπληξη.

Τα ονόματα που ακολουθούν, με απόδοση 12, είναι Βικτώρια, όπως ονομαζόταν η πρώην βασίλισσα, και Τζέιμς, όπως λέγεται ο μικρότερος αδελφός της Κέιτ.

Οι προσφερόμενες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα ονομάτων και οι αποδόσεις που προσφέρονται είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει ακόμη και τα ονόματα Νταενέρις και Τζόφρι, που – με απόδοση 500, όπως έχει και το όνομα Μπέαρ – μπορεί να θεωρούνται απίθανα να υιοθετηθούν, ωστόσο ικανοποιούν τους λάτρεις του Game of Thrones.

Τις αποδόσεις και τους κωδικούς για το ειδικό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα με τα ονόματα για το μωρό του Γουίλιαμ και της Κέιτ, θα βρείτε στη διεύθυνση:

http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-special

The post Μπορείς να μαντέψεις το όνομα του τρίτου παιδιού των Γουίλιαμ – Κέιτ; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα