Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη για τους θανάτους από τα μαγκάλια

17:54 9/1/2017 - Πηγή: Protagon

Μια ακόμα αντιπαράθεση μέσω Twitter, και ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Aδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, προκάλεσε ο θάνατος μιας 78χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με αναρτήσεις του στον λογαριασμό στο twitter θυμήθηκε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντίστοιχα περιστατικά, γράφοντας:

«Πρέπει να ακούσετε τον κ. Ζαχαριάδη το πρωί στον Πορτοσάλτε για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης..

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο», του απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης για να λάβει την ανταπάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ:

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; Εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;».

H αλήθεια είναι ότι ο κ. Ζαχαριάδης βρίσκεται στην αμήχανη, πολιτικά, θέση να πρέπει μιλήσει για μικροπολιτική εκμετάλλευση από πλευράς ΝΔ μιας όντως τραγικής ιστορίας, ενώ από το πρωί κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια δικιά του ανάρτησή από το 2013.

The post Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη για τους θανάτους από τα μαγκάλια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα