Κάλυψαν την παγωμένη Μόρια με πόστερ του «Μεγάρου Υπατία»

15:44 9/1/2017 - Πηγή: Protagon

Αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση φαίνεται ότι είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας για το Προσφυγικό, λόγω της κριτικής που του έγινε τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην χιονισμένη Μόρια.

Έτσι, ο Γιώργος Κυρίτσης, μετά την απαγόρευση της φωτογράφισης του συγκεκριμένου καταυλισμό από εγκάθετους της «τρόικας εσωτερικού» που έχουν ως στόχο να κάνουν προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης δείχνοντας την πραγματικότητα, προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα τις «φιλοπροσφυγικές» δράσεις του.

Συγκεκριμένα, με μια επιχείρηση-αστραπή προσπάθησε να

καλύψει τις εικόνες της ντροπής με τεράστια διαφημιστικά ταμπλό που διαφημίζουν το έργο της κυβέρνησης. Με στοχευμένα επικοινωνιακά μηνύματα επιχειρεί να θυμίσει στους πρόσφυγες που ξεπαγιάζουν τις εποχές που η σημερινή κυβέρνηση τους φρόντιζε και τους έβρισκε κατάλυμα στο Μέγαρο Υπατία μέσω ακτιβιστικών δράσεων.

«Η ανάμνηση εκείνων των εποχών θα τους ζεστάνει την ψυχή» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κυρίτσης που πέταξε στη Μόρια για να φωτογραφηθεί δίπλα στα διαφημιστικά. Μάλιστα τους υπενθύμισε ότι εκείνοι που φταίνε για την σημερινή κατάσταση είναι οι «Σαμαροβενιζέλοι» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός.

Τέλος τους προέτρεψε να κατέβουν σε απεργία πείνας όπως τον παλιό καλό καιρό ώστε να πιέσουν τους τοπικούς παράγοντες που αντιδρούν στην μετεγκατάσταση των προσφύγων να βρουν λύση καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους.

The post Κάλυψαν την παγωμένη Μόρια με πόστερ του «Μεγάρου Υπατία» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλυψαν, Μόρια, Μεγάρου Υπατία,kalypsan, moria, megarou ypatia