Ανοιξαν εκτάκτως την Ακρόπολη, μετά τις αντιδράσεις (και λόγω… δροσιάς)

Μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο -λόγω υψηλών θερμοκρασιών- της Ακρόπολης από το μεσημέρι και με επίκληση την ευνοϊκή αλλαγή του καιρού, καθώς άρχισε να δροσίζει, το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι θα ανοίξει τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου, από τις 17:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή είχε ανακοινωθεί ότι λόγω καύσωνα και για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, ο αρχαιολογικός

χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου θα παρέμεινε κλειστός από τις 2 το μεσημέρι.

Αυτό είχε ως συνέπεια να σχηματιστούν μεγάλες ουρές και να ταλαιπωρηθούν πολλοί επισκέπτες. Επίσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι τουρίστες που είχαν έρθει από την άλλη άκρη του κόσμου για να δουν την Ακρόπολη και τη βρήκαν κλειστή χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν άλλη στιγμή αυτό το υπέροχο αξιοθέατο.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που συνέπτυξαν το πρόγραμμά τους και επέσπευσαν την επίσκεψή τους στην Ακρόπολη ξέροντας ότι θα κλείσει το μεσημέρι (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

The post Ανοιξαν εκτάκτως την Ακρόπολη, μετά τις αντιδράσεις (και λόγω… δροσιάς) appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα