ΑΝΕΛ: ψηφίζουν τη διάταξη για ιθαγένεια σε παιδιά αλλοδαπών

21:00 9/2/2017 - Πηγή: Protagon

Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσουν το άρθρο 29 για την απόκτηση ιθαγένειας για τα παιδιά αλλοδαπών τα οποία έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για δημόσια ή ιδιωτικά ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Προηγουμένως ο εισηγητής του κόμματος Κώστας Κατσίκης είχε πει ότι καταψηφίζει τη διάταξη που έκανε δεκτή

και τη φοίτηση σε ιδιωτικό σχολείο ως προϋπόθεση απόκτησης ιθαγένειας.

«Έχουμε καθιερώσει την ψήφο κατά συνείδηση και την έχουμε εφαρμόσει 5 – 6 φορές. Να σας θυμίσω το σύμφωνο συμβίωσης. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα καταψηφίσει, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Η άποψή μας είναι ότι μετά την βελτίωση που έγινε στο άρθρο πρέπει να υπερψηφιστεί. Και δεν είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος», τόνισε ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Απαντώντας στα σχόλια που υπήρξαν μετά την διαφοροποίηση του Κ. Κατσίκη ο Θ. Παπαχριστόπουλος υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται αυτή η ομάδα να σταματήσει να είναι μία μπουνιά»

The post ΑΝΕΛ: ψηφίζουν τη διάταξη για ιθαγένεια σε παιδιά αλλοδαπών appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα