Αυτά είναι τα emoji που χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο

13:47 3/6/2017 - Πηγή: Protagon

1.Δεν κλαίει αυτό το ανθρωπάκι

Το συγκεκριμένο emoticon το στέλνουμε συχνά όταν θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας. Λάθος. Δηλώνει το ανάμεικτο συναίσθημα της ανακούφισης που νιώθουμε όταν ξεπερνάμε μια απογοήτευση.

2.Αυτό δεν είναι βελανίδι

Το βελανίδι είναι πιο μακρόστενο, να το θυμάστε. Αυτό εδώ είναι ένα ωραίο, άψητο κάστανο. Αχρηστο για emoji… αλλά υπάρχει.

3.Δεν είναι κάρτα δώρου

Αυτό το emoji δεν είναι ούτε κάρτα δώρου, ούτε σύμβολο

προσφοράς. Είναι σελιδοδείκτης.

4.Δεν δείχνει μικρό μέγεθος

Υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ. Το χέρι με την πρώτη ματιά φαίνεται να δείχνει μικρό μέγεθος ή μικρή ποσότητα. Ωστόσο σχηματίζει το ΟΚ.

5.Δεν είναι υπόκλιση

Μοιάζει να εκφράζει σεβασμό, υπόκλιση, ξέρετε… πάνω κάτω τα χέρια σε ένδειξη απόλυτης παραδοχής. Αλλά αυτή είναι λάθος ερμηνεία. Το σύμβολο σημαίνει «τώρα γιορτάζουμε».

6.Δεν δηλώνει απόρριψη

Το χρησιμοποιούμε για να πούμε «όχι» σε μια κακή ιδέα. Ή για να πούμε ότι θεωρούμε κάτι εντελώς κακόγουστο. Όμως αυτές είναι δύο λάθος ερμηνείες. Η σωστή είναι μία: εκνευρισμός.

7.Δεν εκφράζει μπέρδεμα

Αυτό το μυστηριώδες emoticon το χρησιμοποιούμε συνήθως για να εκφράσουμε ότι νιώθουμε μπερδεμένοι με κάτι ή ότι αγωνιούμε για κάτι. Δεν είναι τίποτα από τα δύο. Το μόνο που σημαίνει είναι: ησυχία.

8.Δεν είναι κάτοψη

Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι. Φαίνεται σαν κάτοψη παγόδας. ‘Η σαν κάτι καλλιτεχνικό. Κι όμως είναι κάτι που το ζούμε όλοι, πολύ συχνά. Είναι μέσα μας. Είναι αίσθημα. Είναι το σύμβολο του θυμού.

9.Δεν είναι γάτα που φοβάται

Φαίνεται σαν γάτα με σηκωμένες τις τρίχες έτοιμη να επιτεθεί είτε από φόβο είτε από ενόχληση. Επίσης πολλοί χρησιμοποιούν αυτό το emoji για να εκφράσουν σοκ. Όμως το σύμβολο σημαίνει απλώς: κούραση και εκνευρισμό.

10.Δεν δηλώνει έκπληξη

Αυτό το emoticon το χρησιμοποιούμε συχνά για να δηλώσουμε πως έχουμε εκπλαγεί μάλλον δυσάρεστα. Αλλά δεν σημαίνει αυτό. Σχεδιάστηκε για να δηλώσει ότι για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να μιλήσουμε δυνατά – για παράδειγμα επειδή βρισκόμαστε μέσα σε βιβλιοθήκη.

The post Αυτά είναι τα emoji που χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα