Αφαντοι οι δράστες της φονικής επίθεσης χρυσαυγιτών κατά του φοιτητή

11:02 1/4/2017 - Πηγή: Protagon

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ο φοιτητής ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το μεσημέρι της Παρασκευής από μέλη της Χρυσής Αυγής, σε αντίποινα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για την επίθεση κατά των γραφείων της οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Για την ώρα δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες στην Αστυνομία, η οποία περιμένει να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να του πάρει κατάθεση για το περιστατικό.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο τον δείχνουν με τραύματα

στο κεφάλι και το σώμα. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει κάποιο απειλητικό τραύμα. Αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και σήμερα Σάββατο, οι οποίες θα κρίνουν αν και πόσο ακόμη θα χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Ο φοιτητής έπεσε θύμα επίθεσης στην περιοχή των Ελληνορώσων, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι δράστες, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, τον χτύπησαν άγρια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

To bloko.gr αναφέρει ότι ο φοιτητής βλέποντας την εικόνα των γραφείων της ΧΑ μετά την επίθεση έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει το στιγμιότυπο. Τότε δέχτηκε φραστική επίθεση, αλλά συνέχισε τον δρόμο του χωρίς να δώσει καμία σημασία. Αργότερα, ενώ περπατούσε, είδε μια μηχανή με τρεις αναβάτες και ένα τέταρτο άτομο που τους ακολουθούσε. Τον έφτασαν και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον ξυλοκοπούν ανελέητα.

Κάτοικος της περιοχής, που είδε την επίθεση στον νεαρό, κάλεσε την Αμεση Δράση. Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο φοιτητής μετά τη δολοφονική επίθεση των μελών της ΧΑ (bloko.gr)

Η επίθεση στον φοιτητή φαίνεται να έγινε σε αντίποινα για την επίθεση μερικές ώρες νωρίτερα κατά των γραφείων της Χρυσής Αυτής με σφυριά και μπογιές στη λεωφόρο Μεσογείων.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν προκύπτει από πουθενά ότι είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω του σακιδίου που είχε στον ώμο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

The post Αφαντοι οι δράστες της φονικής επίθεσης χρυσαυγιτών κατά του φοιτητή appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα