H2O: Εκτός από superfood είναι και Superbrand

Ο όρος “ζωή” συνήθως ταιριάζει απόλυτα με αυτόν της επιβίωσης. Δεν πίνεις νερό – πεθαίνεις. Τέλος. Αλλά κάποιες φορές τα φέρνει έτσι η συγκυρία που το νερό είναι “ζωή” με την ευρεία έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που, σε πολύ μεγάλο βαθμό, προσφέρει η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων.

Στην σκιά της Πίνδου, κάτω από τις αετοφωλιές των Ζαγοροχωρίων, εδώ και 57 χρόνια μια οικογένεια δίνει στο νερό την σημασία που του πρέπει. Η ΧΗΤΟΣ

Α.Β.Ε.Ε δηλώνει το παρόν στο επιχειρείν της χώρας στηρίζοντας τόσο την ελληνική οικονομία όσο και την τοπική κοινωνία που, ιδιαίτερα σε καιρούς σαν τους τωρινούς, έχει την ανάγκη ισχυρών συμμάχων. Πίσω από την φράση “Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ” αναδύεται όλη η σημασία που πρέπει να προσδίδεται στο αγαθό που λέγεται “νερό”. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ετικέτα αυτή πέρα από την ελληνική αγορά έχει ήδη κατακτήσει και 24 ακόμα χώρες βαδίζοντας πάντα πάνω σε μια σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές. Όλο αυτό σε πείσμα του αντίξοου οικονομικού κλίματος, μιας και ενώ η κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική, η εταιρεία έχει καταφέρει να καταγράψει αύξηση πωλήσεων και κερδών.

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη βράβευση και την ανάδειξη του “ΖΑΓΟΡΙ” ως Superbrand στην κατηγορία “Ποτά – Μη Αλκοολούχα Ροφήματα” στην σχετική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας, Νίκος Χήτος από το μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Superbrands, Γιάννη Αναστασόπουλο, σύμβουλο Διοίκησης της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η οικογενειακή της φιλοσοφία, αντίστοιχη με την καθαρότητα του προϊόντος της φαίνεται στην συμπεριφορά της απέναντι σε όλους: εργαζόμενους, καταναλωτές, προμηθευτές, εταίρους και επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτή άλλωστε είναι και το “μυστικό” της επιτυχίας της που καθρεφτίζεται, πέρα από τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα και τα επενδυτικά πλάνα, μέσα στις πολλές κατά καιρούς βραβεύσεις που έχει αποσπάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με πιο πρόσφατη την ανάδειξη του “ΖΑΓΟΡΙ” ως Superbrand στην κατηγορία “Ποτά – Μη Αλκοολούχα Ροφήματα” στην σχετική εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής. Αναφορικά με αυτήν, η επιλογή του “ΖΑΓΟΡΙ” είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε τις εταιρίες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc. Βασικά κριτήρια για την επιλογή ήταν η αναγνωρισιμότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η εταιρική υπευθυνότητα. Η σφραγίδα αριστείας των “Superbrands” δεν ενισχύει απλά την αξία της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. αλλά επιπλέον αναδεικνύει για άλλη μια φορά την σημασία ενός αγαθού που σε πολλούς φαίνεται τετριμμένο.

The post H2O: Εκτός από superfood είναι και Superbrand appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα