Ζελένσκι: Δεν θα παραδοθούμε! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός από την ελευθερία μας

12:53 3/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Ακατάπαυστα βομβαρδίζει η Ρωσία την Ουκρανία τις τελευταίες ώρες όπως αποκάλυψε σε νέο διάγγελμά του ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Διεμήνυσε ότι οι Ουκρανοί, δεν πρόκειται να παραδοθούν.

Οι γραμμές άμυνας της Ουκρανίας αντέχουν απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας, είπε σε νέο μήνυμά του, το μεσημέρι της Πέμπτης (03.03.2022) ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σημειώνοντας ότι από τα μεσάνυχτα η Μόσχα βομβαρδίζει ακατάπαυστα.

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα

εκτός από την ελευθερία μας», είπε ο Ζελένσκι τονίζοντας ότι η Ουκρανία παραλαμβάνει καθημερινώς προμήθειες όπλων από τους διεθνείς συμμάχους της.

Είπε ακόμη ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Ουκρανία κατέγραψε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού: «Εδώ και μια εβδομάδα ένας άλλος ιός μας έχει επιτεθεί», είπε ο Ζελένσκι αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή.

Ο Ζελένσκι είπε ότι οι τακτικές της Ρωσίας που αλλάζουν και ο βομβαρδισμός αμάχων σε πόλεις απέδειξαν ότι η Ουκρανία αντιστέκεται με επιτυχία στο αρχικό σχέδιο της Μόσχας για την επίτευξη μιας γρήγορης νίκης μέσω μιας χερσαίας επίθεσης.

To άρθρο Ζελένσκι: Δεν θα παραδοθούμε! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός από την ελευθερία μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα