Ζαΐρ Εμερί: Ο 16χρονος της Παρί έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει βασικός σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League

22:12 14/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ιστορική στιγμή για τον Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε βασικός στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, γεγονός που τον καθιστά τον νεαρότερο… 11αδάτο ποδοσφαιριστή σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League.

Η Παρί Σεν

Ζερμέν επέλεξε να ξενικήσει βασικό τον Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μπνάχου, για τα νοκ-άουτ του Champions League.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 2006 (16 ετών και 343 ημερών) μέσος έγινε έτσι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει βασικός σε νοκ άουτ αναμέτρηση του Champions League.

Ο Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί μετρά φέτος 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας μάλιστα καταφέρει να σκοράρει και δύο φορές. Κατέγραψε το ντεμπούτο του στο Champions League στη νίκη των Παριζιάνων απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα με 7-2 στις 25 Οκτωβρίου του 2022.



At 16 years and 343 days, Warren Zaire-Emery becomes the youngest player in history to start a @ChampionsLeague knockout game!#PSGFCB I #UCL pic.twitter.com/O5SZrXI3RF

Paris Saint-Germain (@PSG_English) February 14, 2023

To άρθρο Ζαΐρ Εμερί: Ο 16χρονος της Παρί έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει βασικός σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζαΐρ Εμερί, 16χρονος, Παρί, Champions League,zaΐr emeri, 16chronos, pari, Champions League