Βρισηίδα Ανδριώτου: Θα ήθελα παιδιά, αλλά όχι ακόμα

17:04 2/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ξεσπάθωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για την ίδια αλλά και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα. «Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν», δήλωσε η γνωστή influencer.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μιλώντας στην εκπομπή “Fay’s Time” και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, έκανε λόγο και και σε ένα θέμα που παίχτηκε σε εκπομπή για τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύρο και μετά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έγινε

πρόταση για το “Celebrity”, αλλά δεν θα πήγαινα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν», ανέφερε.

«Όνειρό μου από πολύ μικρή ήταν να πάω στο DWTS. Μου είχε πρόταση πέρυσι να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί πρέπει να είσαι διαβασμένος και να έχεις δημοσιογραφική βάση», είπε επίσης.

«Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Άκουσα τις προάλλες από παρουσιάστρια να λέει ότι ο Σπύρος θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα κατέβει! Αν θες να παίξεις το θέμα στην εκπομπή σου, μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν», σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε τις δηλώσεις της από το 2.56 του βίντεο

 

Στο τέλος της δήλωσής της, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε πως τα media δεν της έχουν φερθεί καλά, καθώς, φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες.

To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Θα ήθελα παιδιά, αλλά όχι ακόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα