“Βράζει” ο ΠΟΥ για τους Ναπολιτάνους: “Πρόκειται για ασυνείδητους”

16:55 18/6/2020 - Πηγή: NewsIt

“Τρελάθηκαν” στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με τις εικόνες από τη Νάπολη, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας από την τοπική ομάδα.

Χιλιάδες Ναπολιτάνοι βγήκαν στους δρόμους για να “γλεντήσουν” τη νίκη της ομάδας τους επί της “μισητής” Γιουβέντους, αλλά όλα αυτά συνέβησαν σε μία περίοδο που η Ιταλία μετράει ακόμη τις “πληγές” της από τον κορονοϊό.

«Ξέχασαν» τον κορονοϊό! «Κάηκε» η Νάπολη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (video, pics)

Ως εκ τούτου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, διαμέσου του αναπληρωτή διευθυντή του, Ρανιέρι Γκουέρα,

έσπευσε να καταδικάσει τις εικόνες από τη Νάπολη: «Πρόκειται για ασυνείδητους, και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη στιγμή. Ευτυχώς έγινε στη Νάπολη, όπου η μετάδοση του ιού είναι πιο περιορισμένη, λόγω και των αυστηρών μέτρων που έχουν εφαρμόσει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης», τόνισε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή της Rai.

Νάπολι: Ο Μανωλάς έδωσε το… σύνθημα! «Περίμενα έξι χρόνια» (video, pic)

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Νάπολης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις αντιδράσεις, δήλωσε ότι χθες «κέρδισε η μετάδοση του αισθήματος ευτυχίας». Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, όμως, διερωτήθηκε «πού βρίσκονταν οι αρμόδιες τοπικές αρχές» και πρόσθεσε ότι «όταν ο ίδιος έβγαλε σέλφι με οπαδούς του, έσπευσαν όλοι να τον επιπλήξουν».

 

To άρθρο “Βράζει” ο ΠΟΥ για τους Ναπολιτάνους: “Πρόκειται για ασυνείδητους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα