«Βράχος» ο Μπερλουσκόνι, παρά τον κορονοϊό και την πνευμονία

18:35 4/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Στα 83 του χρόνια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται πως… αντέχει ακόμα. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει μπει από το βράδυ της Πέμπτης (03.09.2020) στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι, σύμφωνα με τον γιατρό του, καλή. Δεδομένων των όσων έχει τουλάχιστον.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μετά τις εξετάσεις που του έγιναν στο νοσοκομείο βρέθηκε πως έχει πνευμονία σε αρχικό στάδιο.

Click4more Με πνευμονία στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο προσωπικός

του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, έδωσε μίνι συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο οποίος ούτε έχει διασωληνωθεί ούτε και έχει μπει στην εντατική.

«Η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων», τόνισε ο Τζανγκρίλο.

Επιβεβαίωσε ότι ο Μπερλουσκόνι διαγνώσθηκε πνευμονία σε αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού η οποία, στην παρούσα φάση, δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλο υπογράμμισε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα μείνει για κάποιες ημέρες στο Σαν Ραφαέλε και παραδέχθηκε ότι κόπιασε αρκετά για να καταφέρει να τον πείσει ότι ήταν ανάγκη να μπει στο νοσοκομείο. «Η διάθεσή του, φυσικά, δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά ούτε και η δική μου», ολοκλήρωσε ο προσωπικός γιατρός του Μπερλουσκόνι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο «Βράχος» ο Μπερλουσκόνι, παρά τον κορονοϊό και την πνευμονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα