Βόλος – Ολυμπιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ – Το Live της αναμέτρησης

19:33 3/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Βόλος και Ολυμπιακός έμειναν στο 2-2 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, έπειτα από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι που στιγματίστηκε από μία διακοπή 55 λεπτών στις καθυστερήσεις, λόγω έντασης στις κερκίδες.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με

το σκορ στο 2-2, οπαδοί συνεπλάκησαν με άνδρες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Λίγοι φίλοι των Πειραιωτών κατάφεραν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο γρήγορα τους απώθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολούθησε εκτόξευση αντικειμένων προς την πλευρά των αστυνομικών, με τη μεγάλη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού να αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό.

Oι παίκτες των δυο ομάδων έπειτα από περίπου 10 λεπτά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική.

Παρακολουθήσατε LIVE το ΒόλοςΟλυμπιακός από το Newsit.gr

 

H προαναγγελία της Super League για το Βόλος – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τρέχει το σερί των αγώνων του στην Περιφέρεια χωρίς ήττα από τις 21 Οκτωβρίου 2018 που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0. Από τότε έχει 41 παιχνίδια με απολογισμό 33 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στο Βόλο στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στη Μαγνησία έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα στις τρεις τελευταίες δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την εκτός έδρας ιστορία των αναμετρήσεών τους με το Βόλο με λευκή ισοπαλία στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και στη συνέχεια υπήρξαν τέσσερις νίκες.

Ο Βόλος στα συνολικά δέκα ματς των δύο ομάδων και στις δύο έδρες, έχει δύο ισοπαλίες, το 0-0 του 2019-20 στην έδρα του και το 1-1 στην κανονική διάρκεια της περσινής περιόδου στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει καταφέρει να σκοράρει στα μισά από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει σκοράρει στα εννέα. Οι τέσσερις νίκες των Ερυθρολεύκων στο Βόλο είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει οκτώ φορές απέναντι στο Βόλο, με τα επτά τέρματα του να είναι σε αναμετρήσεις που έγιναν στον Πειραιά και το ένα, για τα Stoiximan Playoffs της περσινής σεζόν να είναι στο Βόλο.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

4 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 1-10

To άρθρο ΒόλοςΟλυμπιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ – Το Live της αναμέτρησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος - Ολυμπιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ,volos - olybiakos 2-2 teliko