Βίνους Γουίλιαμς: «Με τη Σερένα λέμε ότι θα γίνουμε body builders μετά το τένις»

13:23 23/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Η υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «King Richard», έχει φέρει στο προσκήνιο τις ζωές των Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς, καθώς αφορά τον πατέρα τους και τον τρόπο που μεγάλωσε τις δύο αδερφές, ώστε να γίνουν κορυφαίες τενίστριες.

Οι δύο Αμερικανίδες έδωσαν έτσι νέα συνέντευξη στο Harper’s Bazaar,

υποστηρίζοντας ότι η ταινία διεύρυνε το φάσμα του πώς τις βλέπει ο κόσμος: «Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι σκέφτονταν καν τι συνέβαινε πριν γίνουμε επαγγελματίες», ανέφερε η Βίνους.

«Αυτή δεν είναι μια ταινία για το τένις. Είναι μια ταινία για την οικογένεια» τόνισε από την πλευρά της η Σερίνα Γουίλιαμς, που ανέφερε επίσης: «Νομίζω ότι η οικογένειά μας είναι μοναδική για εμάς τις ίδιες. Προφανώς είμαστε μια αφροαμερικανική οικογένεια και είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να βλέπουν τις αφροαμερικανικές οικογένειες σε αυτή τη δυναμική… να έχουν πρότυπα.. Η οικογένειά μας ήταν εξαιρετικά μοναδική.

Είμαι ονειροπόλα και αγαπώ τη Marvel. Νομίζω ότι η ταινία “King Richard” είναι σαν το «Iron Man» και ότι υπάρχουν ακόμα άλλες ιστορίες γύρω από αυτή» αναφέρει η Σερίνα Γουίλιαμς.

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών αναφέρθηκε και στους πατέρες με παιδιά στον αθλητισμό: «Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν αυτή τη διαφορετική ιστορία για πατέρες που έχουν παιδιά αθλητές, ειδικά στο τένις, που είναι πραγματικά αυταρχικοί. Ο πατέρας μου δεν ήταν.

Μας έλεγε να προγραμματίζουμε εκ των προτέρων» αναφέρει για τον πατέρα του η Σερίνα Γουίλιαμς. «Αν αποτύχεις να σχεδιάσεις, σχεδιάζεις να αποτύχεις. Ποτέ δεν σχεδιάζαμε να παίζουμε μόνο τένις και να είμαστε μόνο τενίστριες. Σχεδιάζαμε να κάνουμε περισσότερα».

Η Βίνους από την πλευρά της, αποκάλυψε τα… νέα σχέδια των δύο αδερφών: «Η Σερίνα και εγώ λέμε ότι θα γίνουμε body builders μετά το τένις. Μπορεί να είναι ακραίο. Μπορεί να μην συμβεί ακριβώς έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Από τόσο μικρή ηλικία, το μόνο που κάναμε είναι να δουλεύουμε. Νομίζω λοιπόν ότι για τη Σερίνα και εμένα η εξερεύνηση της ελευθερίας είναι σουρεαλιστική. Δεν ήμασταν ποτέ ελεύθερες».

To άρθρο Βίνους Γουίλιαμς: «Με τη Σερένα λέμε ότι θα γίνουμε body builders μετά το τένις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα