Απειλεί ύποπτος δολοφονίας στην Αγ.Νάπα: «Ξέχασες το μαχαίρι που σου κάρφωσα;»

Ένας από τους υπόπτους για την άγρια δολοφονία του Βρετανού George Low  στην Αγία Νάπα απειλεί στα social media τον καλύτερο φίλο του νεαρού, Ben Barker, ο οποίος επέζησε της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στις 14η Αυγούστου 2016 στην Αγία Νάπα, από δύο Τούρκους, ο ένας κουρδικής καταγωγής και ο δεύτερος βουλγαρικής, οι οποίοι διέφυγαν στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη του εγκλήματος. Πρόκειται για τους Sali Ahmet και Mehmet Akpinar. Ο Βρετανός ήταν μόλις 22 ετών όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου κοντά

σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας. Κατά την επίθεση, ο φίλος του, Ben Barker, τραυματίστηκε σοβαρά.

Εναντίον των δύο υπόπτων για τη δολοφονία εξασφαλίστηκαν διεθνή και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και παρά τη σύλληψή τους στα κατεχόμενα, ποτέ δεν εκδόθηκαν και παραμένουν ελεύθεροι. Σύμφωνα με το skynews, φαίνεται ότι βρίσκονται στην Τουρκία.

Η μητέρα του George Low δήλωσε ότι «είναι αποβράσματα. Έχουμε περάσει από όλα τα συναισθήματα και αυτό που παραμένει είναι ο θυμός. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον George. Δεν θα τον δούμε ξανά, ούτε τα αδέρφια του, τα οποία ζουν τη ζωή τους όπως θα ήθελαν».

Ο πατέρας του ανέφερε στο skynews: «Θέλω η Τουρκία να τους εκδώσει και να εκδικαστούν στην Κύπρο. Εάν βρεθούν ένοχοι να μπουν στη φυλακή, ελπίζω ισόβια για να μην περπατήσουν στους δρόμους ξανά. Πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς τον γιο μας και αυτοί πρέπει να μπουν στη φυλακή ισόβια».

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του skynews εδώ και ένα χρόνο ο καλύτερος φίλος του νεαρού δέχεται απειλητικά μηνύματα από τον ύποπτο για τη δολοφονία, Mehmet Akpinar.

Στο ένα μήνυμα έγραφε: «εάν σε πιάσω στα χέρια μου θα σε γ@@@. Ξέχασες το μαχαίρι που σου κάρφωσα;». Ο Ben του απάντησε: «Γνωρίζω ότι δεν σκότωσες εσύ τον George αλλά ο Sali Ahmet. Εσύ απλώς με μαχαίρωσες». Ο Akpinar του απάντησε: «Το ξέρω».

Ο πατέρας του George όμως έχει άλλη άποψη για την αποστολή αυτών των απειλών. Θεωρεί ότι «ο Akpinar προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη στον Sali Ahmet και να αθωωθεί. Γι αυτό στέλνει να μηνύματα, για να αρχίσει μια νέα ζωή και να τα αφήσει όλα πίσω».

Η μητέρα του για το θέμα των μηνυμάτων είπε ότι «Δεν καταλαβαίνω. Εάν είναι τόσο πρόθυμος να τα πει αυτά, γιατί δεν έρχεται να παραδοθεί και να πει, ήμουν εκεί αλλά δεν σκότωσα τον George».

Διαβάστε επίσης: 

Βουλευτής συνδέει την υπόθεση της 19χρονης με δολοφονία στην Αγία Νάπα

Πολιτική παρέμβαση για φονικό στην Αγία Νάπα

Keywords
Τυχαία Θέματα