Τζόκερ: Τα τρία δελτία «καρμπόν» και ο αριθμός που χάλασε στο τέλος το πιο τρελό τους όνειρο

09:00 14/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία, που ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ποσό για τους νικητές της επόμενης κλήρωσης. Τρία δελτία κερδίζουν πάνω από 40.000 ευρώ…

Παρά την αυξημένη συμμετοχή στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία και έτσι μετά το νέο τζακ ποτ, το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (15-02-2022) φτάνει τα 6.500.000 ευρώ τουλάχιστον. Χθες (αριθμός κλήρωσης 2401) τρεις παίκτες έφτασαν μια ανάσα από

το όνειρα και τα τρελά κέρδη των 5.977.000 ευρώ, που είχαν πέσει στο τραπέζι.

Πρόκειται για τους τυχερούς της δεύτερης κατηγορίας, που έπιασαν πεντάρι. Τα τρία δελτία ήταν «καρμπόν» και κόστιζαν μόλις 3 ευρώ. Κατατέθηκαν σε πρακτορεία της Αιτωλοακαρνανίας, της Πρέβεζας και της Ηλείας. Τρία δελτία που δεν ήταν τυχαίας επιλογής, κάτι που σημαίνει ότι οι τυχεροί συμπλήρωσαν μόνοι τους αριθμούς και πήραν βαθιά οικονομική ανάσα.

Στα τρία δελτία δεν ήταν συμπληρωμένος ο αριθμός 8 που ήταν ο μαγικός του τζόκερ. Αυτός που θα τους έστελνε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας. Έστω και έτσι όμως, τα χρήματα που κέρδισαν δεν ήταν λίγα. Όταν όμως φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο, είναι λογικό να έχεις και για γεύση γλυκόπικρη. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή ήταν κάτι παραπάνω από αυξημένη, αφού συμπληρώθηκαν πάνω από 6.500.000 στήλες.

Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ είναι: 14, 17, 20, 28, 42 και τζόκερ ο αριθμός 8.

To άρθρο Τζόκερ: Τα τρία δελτία «καρμπόν» και ο αριθμός που χάλασε στο τέλος το πιο τρελό τους όνειρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα