Τσιτσιπάς: «Ράφα σε Ζηλεύω» – Ναδάλ: «Στέφανε έπαιξες φανταστικά»

22:33 25/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ, αλλά στο τέλος του αγώνα ο ένας αποθέωσε τον άλλο για την απόδοσή του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποκλίθηκε στον θρύλο του αθλήματος, αλλά κι αυτός με τη σειρά του, έβγαλε το… καπέλο στον αντίπαλό του, ο οποίος και βρίσκεται στο Νο1 του Race τη φετινή χρονιά.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά τα μεγάλη τουρνουά πέρσι

όπως και ο κόσμος. Ράφα σε ζηλεύω. Το δικαιούσαι αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό. Συγχαρητήρια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς εναντίον σου.

Απογοητευμένος ο Τσιτσιπάς και φοβερό ξέσπασμα από τον Ναδάλ

Ευχαριστώ την ομάδα μου. Ευχαριστώ Απόστολε και Θεοδώρα που είστε εδώ και με στηρίζετε σε κάθε μου προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το τουρνουά. Εύχομαι μία μέρα να δούμε και στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο τουρνουά τένις».

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Στέφανε συγχαρητήρια. Έχεις παίξει έναν φανταστικό τελικό. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είμαι ευγνώμων που είμαι πίσω στη Βαρκελώνη. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι κατάφερα να κατακτήσω το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά σε μία πόλη που με έχει στηρίξει σε όλη μου την καριέρα. Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσαν για να γίνει αυτό το τουρνουά».

To άρθρο Τσιτσιπάς: «Ράφα σε Ζηλεύω» – Ναδάλ: «Στέφανε έπαιξες φανταστικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα